25.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDujkovic renunta la Ghana

Dujkovic renunta la Ghana

Tehnicianul sârb al nationalei Ghanei, Ratomir Dujkovic, a anuntat ca renunta la functia de selectioner al reprezentativei africane, dupa ce elevii sai au parasit Mondialul din Germania in optimi, invinsi cu 3-0 de Brazilia. Mai intâi, Dujkovic a dat vina pe arbitri, inca suparat pe prestatia acestora in meciul cu Ronaldinho si compania, apoi a precizat ca era momentul sa spuna adio nationalei Ghanei.


„Nu este corect faptul ca arbitrii sunt mereu de partea celor puternici si nu ofera echipelor mai mici sansa unei surprize. Dar este inutil sa mai vorbim acum despre acest lucru, a fost un Campionat Mondial extraordinar pentru noi si nu-l voi uita toata viata“, a spus fostul portar sârb, care a mai antrenat Venezuela, Birmania si Ruanda. „Federatia din Ghana ar fi dorit sa mai continue colaborarea cu mine, dar am crezut de cuviinta ca este deja suficient ceea ce am reusit pâna acum si ca exista alte confruntari care ma asteapta“, a adaugat Ratomir Dujkovic, care era la cârma selectionatei africane din 2004.


Ghana s-a aflat in Germania in premiera la un Campionat Mondial si a reusit performanta sa se califice in optimi dupa ce a invins, in grupa E, Cehia cu 2-0 si SUA cu 2-1, pierzând in fata Italiei (0-2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS