31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vrem sa ne intoarcem cu victorie“

„Vrem sa ne intoarcem cu victorie“

Astra – Minerul Motru


• Stadion „Astra“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Astra: Zdrinca – Petroesc, T. Petre, A. Stoica – Batrinu, Pastor, Voinea, Modoran, Malaele – Petala, Patulea. Antrenor: Marin Duna.


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Naicu – Patru, Nedelea, Stana, Buca, A. Popescu, Corcoveanu – Glisca. Antrenor: Silviu Lung.


• Vor arbitra: C. Ionescu – I. Mirt, P. Iugulescu.


Minerul Motru nu se multumeste cu jumatatile de masura si vizeaza toate punctele din deplasarea de la Ploiesti, unde intilneste o echipa adunata cu putin timp inainte de startul sezonului. „Privim cu speranta meciul de la Astra, de unde vrem sa ne intoarcem cu victorie“, si-a propus tehnicianul „minerilor“, Silviu Lung. Pentru a-si atinge scopul, Lung are la dispozitie tot lotul, cu exceptia lui B. Popescu, care isi ispaseste ultima etapa de suspendare dupa ce a fost eliminat la Rimnicu Vilcea. A. Popescu, absent in jocul precedent din cauza unei accidentari, s-a antrenat normal in aceasta saptamina si este posibil sa faca parte din primul unsprezece. „Adi Popescu s-a pregatit bine, iar daca isi asuma raspunderea o sa joace din primul minut. El este unul dintre liderii echipei si are suficienta experienta pentru a ajuta echipa“, a lamurit Lung situatia jucatorului.


De la divizionara A Pandurii, tehnicianul motrenilor a solicitat un singur jucator, Buca, de care a fost multumit in meciul cu Rapid II. In sistemul gindit de antrenorul Silviu Lung pentru acest joc, Buca impreuna cu A. Popescu vor avea sarcina sa il sprijine pe Glisca in avanposturile gruparii gorjene si vor incerca sa asigure superioritate in atac, transformind sistemul 3-6-1 in 3-4-3 pe faza ofensiva. Daca la Cimpina echipa a obtinut un punct pe fondul unui joc slab, iar la Vilcea a pierdut trei dupa ce a controlat ostilitatile, la Ploiesti „minerii“ spera sa combine precedentele experiente si sa revina la Motru cu trei puncte, dupa un meci reusit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS