16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Dacă sunteţi motivat financiar, sunteţi capabil de orice efort pentru a duce la capăt activitatea începută. Oricât de dificilă ar fi, oricât de mare ar fi consumul de energie de pe parcurs, merită să continuaţi, în ciuda oboselii acumulate, de vreme ce la final vă aşteaptă o răsplată ce se măsoară în bani. Aveţi nevoie de aceşti bani, ca atare, faceţi tot ce puteţi pentru a-i obţine cât mai repede.

  Taur

E greu să ajungeţi la o înţelegere într-o situaţie la care participă prea multe persoane, deoarece fiecare are stilul său. Dacă mai multe persoane au aceeaşi idee, vă veţi alătura lor, lăsându-vă propria opinie pentru altădată. Nu aveţi starea necesară pentru a vă impune cu orice preţ.

  Gemeni
Dacă la capătul disputei în care sunteţi implicat astăzi se află un rezultat satisfăcător, merită să luptaţi până în pânzele albe. Că există o recompensă materială sau doar satisfacţia unui final în avantajul dumneavoastră, vă adunaţi forţele şi luptaţi pentru a demonstra că aveţi dreptate. Aveţi suficienţi adversari, dar dumneavoastră aveţi şi un atu cu care veţi reuşi să obţineţi victoria: o fantastică forţă de convingere, combinată cu un dram de autoritate.

  Rac
Călătoria pe care o aveţi azi în plan nu vă face nici o plăcere, fiind mai degrabă o obligaţie. Cineva vă cere să îl însoţiţi sau să-i faceţi un serviciu ce are la bază o deplasare cu maşina, dar, pentru a-i face pe plac, lăsaţi la o parte activităţile proprii. Regretaţi că v-aţi sacrificat pentru alţii, dar prietenia se bazează şi pe astfel de renunţări în favoarea celor din jur. Celălalt îşi atinge scopul, iar dumneavoastră rămâneţi cu treburile nerezolvate.   

  Leu
Bateţi la uşa unei instituţii de la care aşteptaţi rezolvarea legală a unei probleme. Aveţi nevoie de o aprobare, de un document, de un drept care vi se cuvine prin lege, dar, când vine vorba de contactul cu instituţiile statului, trebuie să vă înarmaţi cu răbdare. Veţi obţine actul de care aveţi nevoie, dar nu atât de uşor pe cât aţi dori dumneavoastră.

  Fecioară
Grijile vă macină şi aveţi tendinţa de a le agrava şi mai mult din cauza stării psihice precare. De fapt, totul devine şi mai sumbru, nu pentru că ar apărea detalii în plus, care să strice atmosfera, ci pentru că sunteţi influenţat negativ de persoane din anturaj, care vă prezintă totul ca pe un dezastru. Dacă puteţi, evitaţi mediile încărcate negativ pentru că vă afectează şi pe dumneavoastră.

  Balanţă
Cei singuri şi trişti ar trebui să caute azi companiile numeroase, vesele, unde să se molipsească de buna dispoziţie. Nu staţi în carapacea dumneavoastră, cufundat în griji şi probleme, ci ieşiţi undeva cu cei dragi, cu copiii, pentru a vă detaşa de toate. O simplă plimbare prin parc după orele de lucru sau o întâlnire cu prietenii la o bere ar avea efecte excelente asupra tonusului dumneavoastră căci cineva trebuie să vă ridice moralul.

 Scorpion
Problema care v-a luat prin surprindere şi v-a stricat toate planurile a avut la origine o ilegalitate, care acum iese la iveală. Nu e totul pierdut, pentru că nedreptatea va fi reparată prin intervenţia justă a legii, deci, dacă vă simţiţi dezavantajat, înşelat sau prejudiciat, apelaţi la cineva care poate face lumină în această situaţie. Cineva va plăti, deci luptaţi pentru adevăr.

 Săgetător
Bucuria poate fi şi o trăire interioară extrem de intensă, pe care vă e greu să o exteriorizaţi. Ceea ce simţiţi vă încântă, vă măguleşte, dar preferaţi să păstraţi deocamdată doar pentru dumneavoastră. Presimţiţi că totul va ieşi bine, dar mai staţi în expectativă ca să vedeţi ce se întâmplă.  

  Capricorn
Viaţa de familie este locul celor mai tandre şi mai frumoase evenimente. Nu lipsesc din peisaj vorbele dulci, declaraţiile de dragoste, întâlnirile romantice, pentru că din iubire vă extrageţi energia pentru mai departe. Prezenţa persoanei iubite are un efect fantastic asupra dumneavoastră: vă dă curaj, vă face să fiţi mai sigur pe dumneavoastră şi, când ştiţi că sunteţi iubit, sunteţi capabil de adevărate miracole.

  Vărsător
Aveţi încredere deplină că visul dumneavoastră de acum se va materializa foarte curând, pentru că primiţi garanţii ce vă ajută să clădiţi totul pe un fundament solid. Nu e iluzie, nu e vis absurd, ci este un plan care se ridică pas cu pas prin forţe proprii. Gândirea pozitivă joacă un rol major în succesul final al acestei construcţii, deci priviţi cu optimism spre ţelul spre care tindeţi. E din ce în ce mai aproape.

  Peşti
Aveţi toate motivele să fiţi mândru de dumneavoastră, pentru că aţi luptat pentru a scoate la iveală adevărul într-o situaţie din care cineva avea numai de suferit. Jucaţi rol de judecător, pentru că totul revine la normal, sunteţi încântat de puterea dumneavoastră de convingere. Ar fi trebuit să vă faceţi avocat, pentru că aveţi un talent cu totul aparte de a găsi dovezi care demonstrează adevărata faţă a lucrurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS