29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinŢinută lejeră pentru timpul liber

Ţinută lejeră pentru timpul liber

V-aţi săturat de ţinutele oficiale, de pantofii cu toc, fustele strâmte, sacourile uneori incomode, aşa că aşteptaţi cu sufletul la gură cele câteva zile libere pentru a înlocui aceste piese de vestimentaţie. Designerii vin să vă facă unele propuneri pentru astfel de ocazii.

Pantofii cu toc v-au obosit într-atât, încât abia aşteptaţi să-i aruncaţi din picioare. Le vor lua locul, pentru a completa ţinuta lejeră de plimbare, o pereche de balerini, la modă în acest sezon. Puteţi alege unii perforaţi din piele cu talpă de cauciuc şi cu vârful rotund. De asemenea, şi pielea de animale exotice e la mare căutare în acest sezon, aşa că puteţi opta pentru o pereche de balerini din acest tip de piele. În tendinţe sunt şi cei în stil vintage, cu botul uşor ascuţit. Combinaţi cu pantaloni capri, trei sferturi, puteţi merge cu încredere la plimbare şi vă veţi simţi confortabil. De asemenea, designerii vă recomandă să combinaţi balerinii multicolori din piele cu pantaloni scurţi şi un tricou în culoarea balerinilor. Şi cei din satin în culoarea şampaniei sunt finuţi şi pot fi purtaţi pentru a alcătui ţinute delicate şi romantice. Dacă vreţi să vă revitalizaţi ţinuta, alegeţi o pereche de balerini bleumarin metalic. Pe de altă parte, dacă vreţi să aveţi cei mai comozi balerini, alegeţi-i pe cei din material textil şi cu elemente elastice. Puteţi să vă redescoperiţi latura jucăuşă, alegând să purtaţi modele haioase.

Piese de vestimentaţie comode

Şi dacă problema încălţărilor a fost rezolvată, putem să ne îndreptăm atenţia asupra celorlalte piese. Primăvara asta se poartă bluzele înflorate, bufante, eventual decorate cu funde mari. Le puteţi alege cu încredere atunci când vine vorba despre o ţinută lejeră, numai că trebuie să aveţi grijă pentru că nu avantajează pe toată lumea. Designerii le recomandă doamnelor şi domnişoarelor suple şi înalte.
Ca o tendinţă generală, se poate remarca faptul că bluzele în vogă în primăvara 2009 sunt din materiale lejere – şifon, satin, bumbac subţire sau mătase – şi au, în mod obligatoriu, imprimeuri vesel colorate, care se pot asorta cu cele de pe balerini. De asemenea, puteţi alege cămăşi ample şi lejere, cu motive etnice, floricele, fluturaşi sau carouri, de un galben luminos, roz pal, bleu şi alb. Sunt la modă tonurile pastelate, cele naturale, dar şi nuanţele vii, mai îndrăzneţe, cum ar fi fucsia sau roşu aprins. Aceste piese pot fi armonios completate de pantaloni capri sau trei sferturi. Audrey Hepburn alegea să-i poarte combinându-i cu topuri simple şi accesorizaţi cu balerini.
Trebuie să aveţi grijă în cazul lor, căci pantalonii capri nu se potrivesc oricărei persoane. Cei drepţi sau largi sunt recomandaţi doamnelor şi domnişoarelor cu picioare lungi şi cu o siluetă de viespe. Dacă vreţi să alegeţi totuşi o pereche de pantaloni, trebuie să ştiţi că pentru majoritatea tipurilor corporale cea mai potrivită croială pare să fie cea a pantalonilor drepţi în partea de sus şi cu partea de jos evazată, stil care alungeşte corpul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS