22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Vă cam jucaţi cu lucrurile importante şi emiteţi păreri neargumentate. Nu inspiraţi încredere din cauza acestei atitudini uşuratice, de parcă aţi fi un copil care ia în joacă tot ce vede. Aveţi grijă totuşi, veţi vehicula informaţii care ar necesita o mai mare atenţie din partea dumneavoastră, iar superficialitatea poate genera greşeli greu de reparat. Nu veţi scăpa basma curată abordând figura copilului nevinovat, ca atare mai bine vă concentraţi la ce faceţi sau spuneţi!

  Taur
Atmosfera se animă foarte mult în mediul dumneavoastră obişnuit. Apar colegi noi la serviciu sau vă vin musafiri pe care îi primiţi cu braţele deschise, iar noutatea are un efect benefic asupra dumneavoastră. Orice schimbare de decor, dictată de împrejurări favorabile sau de propriile dumneavoastră iniţiative de înnoire, va ameliora relaţia cu lumea, pentru că noul vă entuziasmează şi vă dă alt tonus. Ceea ce începe acum va avea efecte dintre cele mai promiţătoare curând!

  Gemeni
Un succes profesional merită sărbători cu surle şi trâmbiţe. Luaţi o notă bună la un examen, obţineţi un job mult visat după ce aţi trecut prin furcile caudine ale unei competiţii dure sau primiţi o veste excelentă care vă va propulsa mai sus spre marile dumneavoastră ţeluri de ascensiune, sunt câteva din evenimentele de vârf ale acestei perioade. Meritaţi felicitări, dar trebuie să recunoaşteţi intervenţia celor care au contribuit la succesul dumneavoastră: profesori, susţinători, familie…

  Rac
Călătoriile acestei perioade au un efect stimulativ asupra dumneavoastră. Vă întoarceţi acasă cu alt chef de muncă şi cu alt tonus general, ori pentru că la destinaţie s-au petrecut evenimente care v-au redat încrederea de a duce mai departe ce aţi început, ori pentru că aţi întâlnit pe parcurs persoane cu efecte pozitive asupra dumneavoastră. Veştile care sosesc de departe vă înflăcărează, vă entuziasmează la maximum şi vă determină să luaţi decizii majore cu privire la ceea ce aveţi de făcut de acum înainte.

  Leu
Vă simţiţi blocat într-un punct mort care vă face să renunţaţi, încetul cu încetul, la ce aţi început. Nu abandonaţi, aşteptaţi momentul potrivit pentru a trece la etapa următoare, pentru că unele planuri trenează uneori. Chiar dacă nu se mai întâmplă nimic nou de la o vreme, aveţi răbdare şi staţi cu urechile pâlnie la tot ce auziţi. De undeva, de la lume, se va ivi soluţia pe care o căutaţi, informaţia de care aveaţi nevoie sau susţinerea care vă ajută să mergeţi mai departe. Orice hop poate fi depăşit, dacă aveţi suficientă răbdare!
 

Fecioară
Sunteţi copleşit de furtuni de idei care ar merita puse imediat în aplicare. Spontaneitatea vă scoate din orice impas, ca atare nu staţi mult pe gânduri dacă e nevoie de o replică rapidă. Vă veţi remarca prin agerime, prin rapiditatea cu care acţionaţi în anumite situaţii, pentru că reacţiile bruşte se vor dovedi cheia tuturor problemelor. Chiar dacă riscaţi să mai şi greşiţi din cauza vitezei cu care daţi răspunsul, e mai bine să acţionaţi rapid decât să rataţi momentul, stând pe gânduri.

  Balanţă
Aruncaţi o privire înapoi, la perioada de pregătire, la un curs terminat mai de mult, la cunoştinţele acumulate în liceu sau în facultate, pentru că acum sunteţi pus în situaţia de a scoate de la naftalină informaţiile uitate. Dacă singur nu vi le amintiţi, aveţi suficiente surse de informare la dispoziţie, dar cel mai bine e să apelaţi la un fost colaborator care vă poate pune rapid în temă cu problema care vă preocupă. Din trecutul cel mai îndepărtat puteţi scoate acum soluţiile cele mai bune, dar nu vă sfiiţi să recunoaşteţi că aţi uitat…

  Scorpion
Munciţi mult, cuprins de o creativitate de invidiat şi de o hărnicie ieşită din comun. Când sunteţi motivat de un rezultat spre care tindeţi, nu staţi pe loc aşteptându-vă să vă dea altul soluţii, ci trageţi tare, sârguincios şi serios, dornic să ajungeţi cât mai repede la rezultatele visate. Aveţi toate şansele să ajungeţi acum la finalul acestui proiect, pentru că puneţi în joc toate calităţile, care măresc astfel ritmul de evoluţie.

  Săgetător
Dacă reuşiţi să vă ţineţi sub control energia în exces şi dacă nu pretindeţi rezultate imediate, totul va evolua foarte bine spre un nivel superior al planurilor începute. Dacă depăşiţi limita, imediat apar nereguli care dau peste cap ritmul firesc al acţiunii, ca atare încercaţi să vă supuneţi regulilor şi să respectaţi limitele impuse de alţii. Entuziasmul are şi el rolul său, dar, uneori, mai ales la firi înflăcărate şi impulsive ca dumneavoastră, poate strica totul.

  Capricorn
Cu cât sunt mai acerbe criticile şi opoziţiile din partea celor din jur, cu atât mai mare devine încăpăţânarea dumneavoastră de a trece peste toate. Ambiţia ajunge la cote fantastice atunci când vedeţi că aveţi rivali puternici care vă pun beţe în roate, pentru că nu vă lăsaţi cu una cu două. Luaţi taurul de coarne, vă adunaţi toate forţele şi nu vă lăsaţi până ce nu obţineţi ceea ce ceilalţi nu vă lasă să dobândiţi uşor. Luptaţi-vă cu toată lumea, dacă e necesar, dar pe căi corecte.

  Vărsător
Iubirea vă dezamăgeşte profund, dar orice supărare din amor vine şi trece, nu are rost să puneţi la suflet… Poate vă simţiţi mai singur ca de obicei, poate cel drag nu poate fi lângă dumneavoastră sau nu răspunde nevoilor afective aşa cum v-aţi aştepta. La originea acestei situaţii se află o serie de probleme pe care celălalt le are acum pe cap şi, când treburile nu-i merg, nu-i mai stă gândul la iubire. Fiţi alături de el, pentru că are nevoie de susţinerea dumneavoastră.

  Peşti
Vă întoarceţi la domiciliu cu sufletul plin de energie negativă, dar copiii şi partenerul de viaţă vă ajută să uitaţi de griji şi să vă relaxaţi. Poate aveţi nevoie de câteva zile libere sau de un concediu, în cazul în care nu l-aţi luat anul acesta, pentru că trebuie să vă detaşaţi de stres o vreme, departe de toţi, dar nu singur, ci înconjurat de cei care ţin la dumneavoastră. Apare şansa unei împăcări care restabileşte bună comunicare cu o rudă cu care eraţi certaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS