22.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Horoscop

BERBEC
Vă preocupă problemele materiale din cuplu. Dacă vă mutaţi cu partenerul de viaţă, trebuie să găsiţi o soluţie imobiliară potrivită cu posibilităţile financiare. Dacă vă aflaţi în desfăşurarea unei afaceri, această zi vă poate aduce profituri interesante.

TAUR
Este o zi bună pentru reorganizarea finanţelor. Aveţi ocazia să primiţi sfaturi preţioase de la specialişti în domeniu. Aveţi nişte întâlniri profitabile. Sunteţi vulnerabili și deveniţi iritabil foarte uşor. În dragoste, rezistaţi tentaţiei de a face gesturi extreme şi protejaţi o relaţie stabilă.

GEMENI
Simţiţi nevoia să vă ştiţi iubit în mod absolut şi necondiţionat. Încercaţi să cereţi mai puţin de la cei dragi, ca să evitaţi dezamăgirile. Dacă apare un conflict cu o persoană dragă, fiţi flexibil şi tolerant.

RAC
Sunteţi suficient de tenace şi plin de voinţă încât să schimbaţi cursul evenimentelor în favoarea dumneavoastră. Vă axaţi numai pe realizarea obiectivelor, astfel încât familia şi prietenii trec pe planul secund. În dragoste se petrec evenimente tulburătoare, care pot fi atât negative, cât şi pozitive.

LEU
Vă exprimaţi natura excesivă fără a pune frâu tentaţiilor. Deveniţi poruncitor cu cei din jur, iar acest lucru poate să-i nemulţumească pe aceia care suportă comportamentul dumneavoastră. Familia vă aduce mari mulţumiri. O simţiţi aproape şi vă bucuraţi de încurajarea ei.

FECIOARĂ
Călătoriile sunt defavorizate astăzi. Sunteţi plin de curiozitate intelectuală şi daţi dovadă de luciditate. Aveţi o stare fizică destul de bună, deşi s-ar putea să vă simţiţi ceva mai vulnerabil.

BALANŢĂ
Cei singuri faceţi adevărate ravagii în rândurile sexului opus. Chiar dacă cuceriţi o mulţime de inimi, ştiţi ce trebuie să faceţi ca să evitaţi complicaţiile. Întâlniţi lume nouă şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni.

SCORPION
Căutaţi libertatea şi independenţa în dauna unei relaţii serioase care vă poate da peste cap ţelurile şi dorinţa de a explora lumea. Intuiţiile sunt constructive.

SĂGETĂTOR
Familia are nevoie de suportul dumneavoastră. Profitaţi de această ocazie pentru a petrece mai mult timp alături de ei şi a vă bucura de câteva clipe de linişte, departe de responsabilităţile profesionale. Participaţi la petreceri şi sunteţi mai expansiv ca de obicei.

CAPRICORN
Este un moment bun să găsiţi soluţii pentru câteva probleme familiale. Evitaţi să deveniţi intransigent cu cei mici, deoarece aceştia au nevoie de sfaturi obiective şi de complicitate.

VĂRSĂTOR
Se confirmă faptul că nu aveţi nevoie doar de dragoste, ci vă trebuie şi puţin spaţiu pentru a respira. Nu vă puteţi imagina o relaţie fără o anumită formă de independenţă. Vă gândiţi mai mult la propria persoană, încercând să vă cunoaşteţi mai bine.

PEȘTI
Senzualitatea şi emotivitatea sunt ridicate astăzi. Aveţi un comportament exuberant şi demonstrativ. Grijă la bani, căci tindeţi să vă implicaţi în nişte afaceri riscante. Cereţi sfatul unui specialist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS