21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbi pe „Nou Camp“

Derbi pe „Nou Camp“

Meciurile din cadrul etapei a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor se vor disputa astazi si miine. Astazi, de la ora 21.45, sint programate meciurile din cadrul grupelor A, B, C si D, Pro TV urmind sa transmita in direct intilnirea de pe „Nou Camp“, dintre Barcelona si Udinese. Rezumatul tuturor partidelor programate astazi va putea fi urmarit dupa miezul noptii, la acelasi post de televiziune.


In grupa A, echipa la care este legitimat Adrian Mutu, Juventus Torino, are toate atuurile pentru a se impune in meciul de pe teren propriu cu Rapid Viena. Si Bayern München este favorita in meciul de acasa cu FC Brugge.


Atacantul olandez al echipei Arsenal, Robin van Persie, a fost suspendat pentru un meci din Liga Campionilor si nu va putea evolua in partida de de la Amsterdam, cu Ajax, din cadrul grupei B. Mitea este accidentat si nu va juca la Ajax, in timp ce Lobont va lua loc pe banca de rezerve. In Elvetia, meciul dintre FC Thun si Sparta Praga se anunta a fi destul de echilibrat.


Cele mai in forma echipe din grupa C, Barcelona si Udinese, se vor infrunta in aceasta seara, pe „Nou Camp“. In prima etapa, ambele formatii au cistigat, „extraterestrii“ impunindu-se in deplasare, cu 2-0, in fieful lui Werder Bremen, in timp ce italienii au invins acasa, cu 3-0, pe Panathinaikos. Echipa la care este legitimat Lucian Sinmartean, Panathinaikos, va primi vizita formatiei Werder Bremen.


In grupa D, vicecampioana Frantei, Lille, spera ca, in meciul de pe teren propriu cu Villarreal, sa nu mai aiba acelasi ghinion ca in prima etapa, cind a pierdut, cu 0-1, partida de la Lisabona cu Benfica, primind gol in minutele de prelungire. Manchester United va juca acasa cu Benfica, intr-un meci in care antrenorul scotian Alex Ferguson nu va putea utiliza trei dintre vedetele sale, Rooney fiind suspendat doua etape, in timp ce Keane si Heinze sint accidentati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS