27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint mai mobil decit germanii“

„Sint mai mobil decit germanii“

Autorul a doua goluri pentru Brazilia in partida de simbata, Adriano a spus ca le-a dat dureri de cap fundasilor germani, deoarece a fost mai mobil decit acestia. „Evident, sint foarte fericit pentru ca am marcat doua goluri, dar si pentru ca am adus victoria. Prin mobilitatea de care am dat dovada, am facut mai dificila sarcina apararii germane“, a afirmat atacantul brazilian.


Adriano a fost desemnat de Comisia Tehnica a FIFA drept cel mai bun om al meciului Germania – Brazilia. Fotbalistul echipei Internazionale Milano a fost ales omul meciului datorita celor doua goluri marcate si faptului ca a obtinut penaltiul transformat de Ronaldinho.


Andy Roxburgh, membru al Comisiei Tehnice a FIFA, a explicat motivele alegerii lui Adriano: „Acest titlu ii este acordat jucatorului care face diferenta in timpul unui meci, iar cu siguranta Adriano a facut acest lucru. Sa inscrii de doua ori si sa contribui la inca un gol este cum nu se poate mai bine in aceasta privinta“.


Oficialul FIFA a precizat ca au existat si alte aspecte demne de mentionat in evolutia fotbalistului brazilian. „A produs citeva faze speciale in repriza secunda, cind a avut un control remarcabil si i-a facut pe cei care-l marcau sa-l piarda. In multe privinte, Adriano este mai mult decit un atacant complet. Este puternic la duelurile aeriene si poate sa joace cu spatele la aparare si cu fata la propria echipa“, a adaugat Roxburgh.


Si capitanul reprezentativei Germaniei, Michael Ballack, a recunoscut clasa lui Adriano. „Adriano a decis meciul, iar asta inseamna ca are clasa, lucru care noua inca ne lipseste. Forta individuala a brazilienilor si a argentinienilor cu mingea la picior va fi greu de atins de germani. Am fost condusi de doua ori si am revenit. Moralul era bun, dar nu suficient pentru a reveni si a treia oara“, a spus Ballack.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS