27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf este „curat“

Reghecampf este „curat“

Laurentiu Reghecampf, componentul formatiei Alemannia Aachen, a fost gasit nevinovat de Procuratura din Berlin, care s-a ocupat de cazurile de coruptie din fotbalul german, dupa dezvaluirile socante facute de arbitrul Robert Hoyzer. Numele jucatorului român, de 29 de ani, era nominalizat pe lista fotbalistilor care au luat parte la numeroase partide trucate din liga a doua si nu numai, in schimbul unor sume consistente de bani.


„Ancheta s-a incheiat. Procuratura a decis ca Reghecampf este curat“, a spus Helmut Reitz, avocatul fotbalistului român.


La rindul sau, fostul fundas stelist a declarat ca se simte „un om liber“, iar decizia nu putea sa aiba alt rezultat. „Acum ma simt bine cind stiu ca sint absolvit de orice vina. Lumina proasta in care am fost pus mi-a daunat foarte mult. Sint fericit ca s-a incheiat circul asta“, a spus Reghecampf dupa aflarea deciziei.


Altfel, Parchetul din Berlin a anuntat ca in cursul acestei saptamini vor fi audiate alte sase persoane, la care se adauga doi arbitri, in „dosarul Hoyzer“, care este departe de a se fi incheiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS