22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Lancierii“ nu conteaza pe Lobont

„Lancierii“ nu conteaza pe Lobont

Olanda: In campionatul olandez, Ajax a fost invinsa cu 2-1, in deplasare, de Heerenveen, Mitea fiind introdus in teren in minutul 65, avind si doua actiuni periculoase, in timp ce Lobont (foto) nu a fost oprit in lot, vorbindu-se de o despartire dintre portarul român si gruparea „lancierilor“, din vara.


Belgia: Mijlocasul român Marius Mitu a inscris un gol pentru formatia sa, Lierse, care a cistigat cu 3-1 meciul disputat pe teren propriu cu Ostende, in cadrul etapei a 26-a a campionatului belgian. Fostul jucator al Universitatii a evoluat pe toata durata partidei si a marcat in ultimul minut de joc al treilea gol al echipei sale, celelalte fiind reusite de Thompson (’22, ’87).


Ucraina: In campionatul ucrainean, Sahtior s-a desprins la trei puncte de Dinamo Kiev dupa succesul trupei lui Mircea Lucescu, 4-2 cu Kryvbas Krivoi-Rog, si esecul de acasa al campioanei entitre, 1-2 cu Metalurg Zaporozie, in etapa a 20-a. La Sahtior, care a punctat prin Bielik (’34, ’40) si Jadson (’51, ’53), Barcauan si Rat au evoluat tot meciul, in timp ce la Dinamo Irimia si Cernat au jucat 90 de minute, iar Ghioane a fost schimbat la pauza. Fostul jucator al echipei din Donetk, Daniel Florea, a fost titular la Zaporozie.


Rusia: In etapa a 3-a din campionatul rus, Dancia (Torpedo Moscova) i-a invins cu 3-0 pe Tames si Cr. Tudor (Alania Vladikavcaz), primii doi fiind integralisti. Pompiliu Stoica (FC Moscova) a evoluat tot meciul in infringerea cu 1-0, acasa in fata echipei Rubin Kazan, in timp ce Iencsi si Soava au fost rezerve la Spartak Moscova, care a remizat, 1-1, pe teren propriu, cu Amkar Perm, formatie la care Lincar a intrat in minutul 68.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS