19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Scurte ştiri

Castanul Annei Frank, doborât de o furtună
Celebrul castan al Annei Frank, tânăra de origine evreiască persecutată de nazişti în timpul celui de-al doilea război mondial, a fost doborât la pământ în urma unei furtuni puternice. Copacul a cărui vechime este estimată la 150 de ani şi despre care, în urmă cu 65 de ani, Anna scria, în jurnalul său, s-a prăbuşit la pământ, distrugând mai multe grădini din vecinătate, neafectând însă şi Casa Memorială aflată în apropiere. „Am auzit pe cineva strigând: «Cade copacul, cade copacul!», iar apoi am auzit un zgomot groaznic. Din fericire, nimeni nu a păţit nimic“, a declarat purtătorul de cuvânt al muzeului, Maatje Mostart.

Nicole Scherzinger vrea să devină mamă
În ciuda faptului că pe plan profesional are o agendă extrem de încărcată, frumoasa solistă Nicole Scherzinger se gândeşte serios să facă un copil cu iubitul ei, Lewis Hamilton. Potrivit tgcom.it, solista i-ar fi povestit unui prieten apropiat: „Îmi doresc enorm să am un copil şi Lewis la fel. El mi-a spus că aş fi o mamă perfectă“. De altfel, în ultima perioadă, mai multe voci au afirmat că ei s-au logodit în secret şi că vor să mai păstreze acest secret câteva luni. „Plănuiesc să facă anunţul despre logodna lor în toamnă. Vor să aştepte până după sezonul F1 ca să dea vestea oficial“, a declarat un apropiat al cuplului.

Patru surori, patru zile, patru copii
Patru surori din Statele Unite au ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce în patru zile au adus pe lume patru copii. Trei dintre cele patru surori au fost asistate la naştere de acelaşi obstetrician, într-un spital din Chicago. Lilian Sepulveda, de 27 de ani, Saby Pazos, de 29 de ani, şi Leslie Pazos, de 24 de ani, au adus fiecare pe lume câte un copil, săptămâna trecută, vineri, sâmbătă şi duminică, iar a patra soră, Heidi Lopez, a născut luni, în California. Membrii familiei spun că femeile nu au planificat să devină mame în aceeaşi perioadă. Medicul ginecolog Jean Alexandre din Chicago a declarat că situaţia surorilor este neobişnuită, dar că a fost încântat să participe la fericitul eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII