32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Mexic: 18 morți după ce un autobuz s-a prăbușit într-o râpă

(VIDEO) Mexic: 18 morți după ce un autobuz s-a prăbușit într-o râpă

-

Cel puțin 18 persoane au murit în vestul Mexicului, după ce un autobuz s-a prăbușit de pe o autostradă într-o râpă. Oficialii de stat au deeclarat, ieri după accident, că pasagerii erau în mare parte străini și unii se îndreptau spre granița cu SUA.

În drum spre orașul de graniță Tijuana, autobuzul transporta aproximativ 42 de pasageri, inclusiv cetățeni din India, Republica Dominicană și țări africane.

Șoferul de autobuz a fost reținut, a anunțat guvernul statului Nayarit, potrivit Reuters.

Autoritățile îl suspectează p șofer că a circulat cu viteză într-o curbă a drumului. Aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spital, starea unei femei fiind descrisă ca fiind „delicată”, a spus guvernul statului.

Accidentte similare

Autobuzul, care face parte din linia de pasageri Elite, s-a prăbușit lângă Barranca Blanca, pe autostrada din afara capitalei statului Tepic.

Salvarea a fost „extrem de dificilă”, a spus Jorge Benito Rodriguez, secretar pentru securitate și protecție civilă pentru Nayarit. Râpa în care a acăzut autobuzul are o adâncime de aproximativ 40 de metri.

Nici compania de autobuze, nici institutul de migrație din Mexic nu au făcut declarații.

Luna trecută, un accident de autobuz în statul Oaxaca din sudul Mexicului a făcut 29 de morț. În februarie, un autobuz care transporta migranți din America de Sud și Centrală s-a prăbușit în centrul Mexicului. 27 de oamenia uu murit.

Citește și: Haos în traficul de la ieşirea din Craiova, prin Lăpuş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

EURO 2024 | Ce victorie! România a surclasat Ucraina...

Naţionala României a surprins foarte plăcut la meciul de...

ȘTIRI GdS