27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGina Gogean, în stare de şoc! Mama a murit, iar sora e internată după un accident grav

Gina Gogean, în stare de şoc! Mama a murit, iar sora e internată după un accident grav

Legendara gimnastă Gina Gogean trece printr-o perioadă cruntă! Mama ei a murit în teribilul accident de la Galați, iar sora e în stare gravă.

Un cumplit acccident a avut loc duminică, 26 mai, în localitatea Piscu, din județul Galați. O șoferiță a adormit la volan, pierzând controlul automobilului, iar mașina a intrat într-un tir. Femeia aflată pe scaunul din dreapta a murit pe loc, iar cea de la volan a suferit politraumatisme. În cursul zilei s-a aflat că șoferița este sora fostei gimnaste Gina Gogean, iar cealaltă persoană era mama ei, notează Prosport.

Sora Ginei Gogean are 42 de ani și este medic pediatru la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Mama fostei sportive avea 72 de ani.

La locul accidentului au sosit imediat mai multe echipe de salvare, care au încercat să dea primul ajutor, dar le-a fost dificil, din cauza faptului că ambele femei erau încarcerate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătamare din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului.

Citeşte şi: Doar primul tur la RG pentru Jaqueline! Ostapenko, mai tare în momentele cheie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS