31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel s-a calificat in turul doi

Pavel s-a calificat in turul doi

Jucatorul român de tenis Andrei Pavel s-a calificat in mansa a doua a turneului de la Delray Beach, care este dotat cu premii in valoare totala de 380.000 de dolari.


In runda inaugurala, Pavel l-a invins, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/4), pe francezul Olivier Patience si va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu germanul Tommy Haas, cap de serie numarul 4.


Haas l-a depasit in primul tur, cu scorul de 7-6 (7/4), 6-2, pe rusul Igor Kunitin. Pentru accederea in turul doi, jucatorul român va primi trei puncte ATP si un cec in valoare de 6.225 de dolari.


Tot in mansa inaugurala a turneului de la Delray Beach, românul Razvan Sabau a fost invins, cu scorul de 7-5, 7-6 (7/5), de americanul Jeff Salzenstein, jucator venit din calificari. Pentru participarea la aceasta competitie, jucatorul român va primi un punct ATP si un cec in valoare de 3.650 de dolari.


La dublu, perechea Andrei Pavel / Razvan Sabau, calificata luni in sferturile de finala, va juca cu invingatorii din meciul Guillermo Garcia Lopez (Spania) / Vincent Spadea (SUA) – Jordan Kerr (Australia) / Travis Parrott (SUA).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS