31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjencele si-au umilit adversarele

Gorjencele si-au umilit adversarele

Fotbalistele lui Cornel Tigveanu au debutat mai mult decit convingator in noul sezon, demonstrind ca obiectivul anuntat la inceputul campionatului, cucerirea titlului national, are acoperire in jocul practicat de gorjence. Pandurii s-a impus cu 13-0 in fata unei formatii nou infiintate, CS Tirgoviste, ale caror fotbaliste abia au intrat in posesia buletinului de identitate.

Dupa primul sfert de ora al meciului, gazdele deja conduceau cu 4-0, reusind sa termine prima parte la o diferenta de sapte goluri. Adversarele gorjecelor nu au avut nici un sut pe poarta, deoarece nu au reusit, pe parcursul celor 90 de minute, sa treaca de centrul terenului. Portarul echipei Pandurii, Ruset, precum si asistentul de pe acea parte s-au plictisit ingrozitor, asistind cum fetele de sub Turnul Chindiei scot migea din plasa. Dupa pauza, tirgujiencele au mai marcat de sase ori, ducind scorul la 13-0.

Sapte componente ale echipei Pandurii si-au inscris numele pe lista marcatoarelor, la scorul final contribuind si una dintre fotbalistele din Tirgoviste cu un autogol. Pasca este golgheterul gruparii din Tirgu Jiu, cu trei reusite, secondata de Margineanu, Rus, A. Cojocaru, fiecare cu doua goluri, iar Bordianu, M. Cojocaru si Gonta au inscris o singura data. In etapa urmatoare, care se va disputa pe 15 august, la Tirgu Jiu, Pandurii Lignitul va intilni o adversara mult mai valoroasa, Smart Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS