29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
MagazinRetete culinare

Retete culinare - Pagina 13

ȘTIRI GdS

Cordon Bleu de pui la cuptor

Ingrediente 2 bucăți de piept de pui (circa 200g fiecare)4 felii cașcaval4-6 felii de șuncă (circa 80 g)1 ou2 linguri...

Maioneză de post din avocado

INGREDIENTE: 2 bucăţi mici de avocado, ulei de floarea soarelui sau măsline, 2 linguri suc de lămâie, sare, piper MOD...

Plachie de pește

Ingrediente 4 porții 3 bucăți trunchi de pește macrou, 5 cepe, 50 ml ulei , 1/2 ardei gogoșar roșu, 1/2...

Piept de porc la cuptor, gătit întreg, cu varză murată călită

Ingrediente: 1 bucată piept de porc, 2 verze murate, 1 plic mărar, 120 g unt, 3 cepe, 1 căpăţână...

Tartă cu ciocolată

Ingrediente (10 porții) Blat: 300 g făină, 200 g unt, 100g zahăr, 2 ouă.Pentru cremă: 150 g zahăr, 200...

Piept de curcan la cuptor cu miere, lămâie și portocală

Ingrediente: 750 g piept de curcan, zeama de la o lămâie, zeama de la 2 portocale, 2 linguri de...

Sufleu de broccoli cu cartofi

Ingrediente: 4 cartofi, 100 g morcovi, 250 g brocoli, 40 g unt, 40 g făină, 425 ml lapte, 30...

Paste cu sos de ceapă şi anşoa

Ingrediente: 250 g paste lungi/spaghete, 2 cepe mari, 5 anşoa în ulei, 3 căţei de usturoi, 15 gr fulgi...

Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci

Ingrediente: 700 g cotlet de porc feliat, sare, piper, 4 linguri de ulei, 300 ml apă fierbinte, 35 g...

Mâncare de cartofi cu carne tocată

Ingrediente: 800 g carne tocată de porc sau în amestec cu vită500 g ceapă (vreo 4-5 cepe albe și/sau roșii)7-8...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
34,900AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS