19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRetete culinarePlăcintă cu brânză şi praz

Plăcintă cu brânză şi praz

INGREDIENTE: 1 pachet de foetaj, 3-4 fire praz, 400 g brânză, 3 ouă, 100 g smântână, sare, piper, 3 linguri ulei, 1 gălbenuş pentru uns plăcinta.

MOD DE PREPARARE:

Prazul se spală, se taie rondele şi se căleşte în ulei. Se potriveşte de sare şi piper.

Se bat ouăle şi se amestecă cu brânza sfărâmată, smântâna şi prazul călit.

În tava unsă cu ulei se pune o foaie de aluat foietaj, se distribuie umplutura de praz si se acoperă cealaltă foaie. Se unge foaia de deasupra cu galbenus de ou.

Plăcinta se coace până se rumeneşte.

(sursa: Bucataraş.ro)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS