21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDeputatul Ionuţ Chisăliţă a provocat un accident

Deputatul Ionuţ Chisăliţă a provocat un accident

Deputatul PSD de Caraş-Severin, Ionuţ Chisăliţă, a provocat ieri-dimineaţă un accident de circulaţie în Mehedinţi, în dreptul localităţii Tâmna. Autoturismul condus de Chisăliţă, care aparţine Camerei Deputaţilor, a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară care circula regulamentar. În urma accidentului, Chisăliţă a suferit mai multe contuzii la spate, iar altă persoană a avut leziuni, fiind internată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
Accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mari cu care circula deputatul.
„În această dimineaţă (ieri- n.r.), pe DN 6 a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 37 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a intrat pe contrasens, lovind o autoutilitară care circula regulamentar. În cauză s-au întocmit acte premergătoare şi se continuă cercetările“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.  
Deputatul a fost grav rănit şi a fost transportat la Spitalul „Baltazar“ din Bucureşti.
„Am primit doi pacienţi răniţi în urma unui accident de circulaţie. Unul dintre ei prezenta mai multe contuzii şi am decis să îl trimitem de urgenţă la Bucureşti, pentru intervenţia unui neurochirurg. Celălalt bărbat a rămas internat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru supraveghere“, a declarat Denise Buzulică, director la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin.
Ionuţ Chisăliţă face parte din Comisia parlamentară pentru muncă şi protecţie socială, iar ieri-dimineaţă se îndrepta cu maşina de serviciu spre Caraş-Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII