26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBiletele pentru bugetari, la mare căutare

Biletele pentru bugetari, la mare căutare

OLT. Biletele pentru bugetari aferente lunii august, cu plecare din 3-5 august, au fost date în proporţie de 96%, iar cele pentru seria următoare, din 13-16 august, au fost alocate în proporţie de 75%.
Pentru prima serie au fost alocate 197 de bilete, 19 pentru munte şi 178 pentru litoral. Dintre acestea, numai opt erau nevalorificate ieri-dimineaţă. „Nu au fost solicitate patru bilete la Amara, unul la Căciulata, două la Eforie Nord şi unul la Venus“, a spus directoarea adjunctă a Direcţiei Muncii şi Protecţiei Sociale (DMPS), Ecaterina Cârciumaru.
Din biletele repartizate sindicatelor din învăţământ şi din administraţia publică, ieri erau două neridicate pentru staţiunea Amara, iar DMPS avea un singur bilet la Căciulata, pe care nimeni nu îl solicitase. Un bilet pentru staţiunea Eforie Sud şi câte unul pentru Eforie Sud şi Venus nu au fost valorificate.
Pentru cea de-a doua tranşă au fost repartizate 96 de bilete. Dintre acestea, 13 sunt la munte, iar 83, la mare. „Acestea au fost valorificate în proporţie de 75%“, a spus ieri directoarea adjunctă a DMPS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS