27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Vicepreședintele CJ Argeș a decedat la un spital din București

Vicepreședintele CJ Argeș a decedat la un spital din București

Florea Costache, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a cărui mamă a fost tâlhărită și violată în urmă cu două săptămâni, a decedat, azi noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, în urma unei afecţiuni hepatice. Florea Costache a fost primul președinte al Consiliului Județean Argeș și ulterior a deţinut patru mandate de vicepreședinte.
Florea Costache. de 56 de ani, inginer de profesie, ocupa şi funcţia de vicepreşedinte al PSD Argeş.
"Spirit pragmatic, riguros, cu o experienţă profesională bogată, Florea Costache s-a identificat cu imaginea Consiliului Judeţean Argeş. A fost o personalitate respectată, care şi-a adus contribuţia la dezvoltarea judeţului prin implementarea a numeroase proiecte de infrastructură", se arată într-un mesaj de condoleanţe transmis duminică de conducerea CJ Argeş.
“Conducerea Partidului Social Democrat Argeş este alături de familia îndoliată, în momentele de adâncă durere pricinuite de trecerea în nefiinţă a vicepreşedintelui, Florea Costache. Ne exprimăm cele mai sincere condoleanţe şi profunda noastră compasiune”, se arată într-un comunicat al PSD Argeș.
Mama vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş a reclamat că, în noaptea de Sfântul Ion, a fost tâlhărită şi violată. Potrivit anchetatorilor, bătrâna a sunat în seara de Sf. Ion la postul de poliție reclamând faptul că cineva a încercat să intre peste ea în casă. Polițistul de la postul Izvoru a mers imediat să verifice și a găsit un geam din spatele casei spart, drept pentru care a mers pe urmele lăsate în zăpadă până la un bar din localitate. Pentru a nu întâmpina probleme, polițistul a făcut cale întoarsă la post, intenționând să facă echipă cu jandarmul de serviciu. Chiar în acel moment bătrâna a sunat din nou la poliție și a anunțat că un bărbat a intrat peste ea în casă, i-a furat o sumă de bani și a agresat-o sexual.
Vicepreședintele CJ Argeș, Florea Costache, a suferit un șoc la aflarea veștii şi, pe fondul unor probleme medicale mai vechi, în seara zilei de 8 ianuarie  a intrat în comă, fiind necesar tranportarea sa la un spital din București.
Poliţiştii argeşeni au reţinut, marţi, un suspect în cazul tâlhăririi mamei vicepreşedintelelui CJ Argeş, acesta primind ulterior mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU