31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Nicolo Napoli: "Sunt foarte mulţumit de prestaţia echipei şi de victorie"

Fotbal – Nicolo Napoli: „Sunt foarte mulţumit de prestaţia echipei şi de victorie”

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat după meciul câştigat cu 2-0 în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu că este mulţumit de evoluţia formaţiei sale, dar recunoaşte că partida a devenit mai uşoară după marcarea rapidă a golurilor, informează NewsIn.
"A contat mult că am avut rapid 2-0 pe tabelă, iar până la pauză am suferit puţin, deoarece ei au avut două bare pe neatenţiile noastre. În repriza a doua am revenit în joc, scopul principal era să ţinem de rezultat, dar am avut şi ocazii. Sunt foarte mulţumit de prestaţia echipei şi de victorie", a spus Napoli, care a adăugat că regretă despărţirea de stadionul Extensiv: "Îmi pare rău că plecăm de pe Extensiv unde am avut o perioadă bună, cu meciuri frumoase, dar în acelaşi timp ne bucurăm că revenim pe stadionul nostru".
Tehnicianul italian a avut numai cuvinte de laudă la adresa portarului Silviu Lung junior, dar a precizat că acesta mai are mult de muncă până a deveni titular de drept: "Sunt mulţumit de Lung, a apărat bine, dar nu va rămâne în poartă, pentru că Bornescu este portarul nostru numărul unu".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS