21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Brazilianul Mancini vrea să fie coleg la AS Roma cu Adrian Mutu

Fotbal: Brazilianul Mancini vrea să fie coleg la AS Roma cu Adrian Mutu

Mijlocaşul ofensiv de la AS Roma, brazilianul Mancini, a declarat că pentru el ar fi o plăcere să fie coleg de echipă cu atacantul Adrian Mutu, iar formaţia sa ar avea de câştigat dacă l-ar transfera pe român, informează Fiorentina.it.
"Di Natale sau Mutu la Roma? Nicio problemă. Sunt jucători foarte buni care se descurcă foarte bine la Fiorentina şi Udinese. Fotbaliştii importanţi nu pot să fie decât bine-veniţi. Dacă vine Mutu, nu voi juca eu? Cine a spus asta? Cred că putem juca bine împreună, având în vedere că atacantul român joacă bine pe centru, în spatele a doi atacanţi", a spus brazilianul Mancini.
El a adăugat: "Imaginaţi-vă acest trio, Totti, Mutu şi cu mine. Roma ar juca foarte bine. Cine ar fi mai bun, Mutu sau Mancini? Nu îmi place să fac astfel de clasificări".
Mancini evoluează la AS Roma din 2003, iar în ultimul timp presa italiană a scris despre faptul că ar vrea să plece la alt club la finalul contractului şi că oficialii echipei sunt interesaţi de transferul lui Adrian Mutu, care joacă la Fiorentina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS