11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSO Filiaşi şi-a mai „tras“ doi fotbalişti. Bobonete s-a lăsat!

Fotbal / CSO Filiaşi şi-a mai „tras“ doi fotbalişti. Bobonete s-a lăsat!

Deşi lotul părea bătut în cuie, la CSO Filiaşi s-au petrecut multe în ultimele zile. Preşedintele clubului, Florin Spânu, a reuşit să coopteze alţi trei fotbalişti valoroşi, doi cu experienţă şi unul de perspectivă, şi asta după ce a convenit împreună cu primarul Costeluş Gheorghe Ilie să formeze o echipă redutabilă pentru returul campionatului din Liga a III-a, când urmează revenirea echipei în oraş, pe noul stadion.

„După mai multe discuţii cu primarul Costeluş Ilie Gheorghe am convenit să formăm o echipă foarte bună pentru returul campionatului, pentru că oraşul Filiaşi merită să vadă un fotbal de calitate în momentul în care echipa va reveni acasă. După ce am reuşit să aducem acei jucători valoroşi de la FCU, astăzi (vineri – n.r.) am completat lotul cu alţi doi fotbalişti foarte buni, cu experienţă, care ne vor ajuta foarte mult să ne îndeplinim obiectivul. Este vorba despre mijlocaşul Marian Stoenac (25 ani), fotbalist care a mai evoluat la Juventus Bucureşti, în Liga I, la Minerul Motru, Cetate Deva, iar acum a jucat la ACS Energeticianul, în Liga a II-a, şi Daniel Mărgărit, un atacant de 28 de ani crescut de Pandurii Târgu Jiu, care a mai jucat şi la ASU Poli Timişoara, iar ultima a îmbrăcat tricoul celor de la Naţional Sebiş. De asemenea, am adus un portar de viitor, pe Dorinel Mihai Mânăileanu, care a apărat la Petrolul Bustuchin ultima dată, fiind crescut de Academia ‘Gică Popescu’ şi CSJ Craiova. L-am adus pentru că portarul Andrei Bobonete ne-a anunţat că se lasă de fotbal şi că are alte planuri pentru viitor, în timp ce Alex Nedieanu a dorit să se întoarcă la CS Universitatea Craiova, el evoluând în tur pentru noi sub formă de împrumut. Sunt trei achiziţii foarte importante şi vrem să mai aducem un portar. Consider că avem cel mai bun lot de când suntem la Liga a III-a şi cu siguranţă vom avea un cuvânt foarte greu de spus în returul campionatului“, a declarat preşedintele clubului CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

Azi se pleacă în cantonament în Serbia

Formaţia CSO Filiaşi va trece în etapa a doua a pregătirii din această iarnă, urmând ca astăzi, la prânz, să plece într-un stagiu de pregătire până pe 2 februarie la Kladovo (Serbia).

„Antrenamentele sunt în Kladovo, iar băieţii au la dispoziţie terenul de antrenament al echipei de acolo, de liga a patra, şi dacă vremea va fi urâtă ca la noi vom beneficia oricând şi oricât de sala de sport de acolo“, a menţionat Florin Spânu.

„Ne vom axa foarte mult pe îmbunătăţirea condiţiei fizice, dar vom lucra şi cu mingea. Avem în plan să susţinem şi un joc amical, dar vom vedea“, a spus antrenorul Mugur Guşatu, pentru GdS.

Din lotul lui Mugur Guşatu şi Cosmin Fruntelată vor face parte 24 de jucători, după cum urmează: portari: Mihai Mânăileanu, Sorin Munteanu; jucători de câmp: Mihai Şchiopu, Cosmin Calu, Marian Negrescu, Aurel Lupu, Dănuţ Tereche, Fabian Cruşoveanu, Robert Vulpe, Robert Stancu, Marian Gherghina, Dănuţ Stancu, Alin Stancu, David Stăiculescu, Claudiu Ştefan, Ion Creţu, Alex Gheorghişor, Daniel Unguru, Alex Armăşelu, Claudiu Ghighilicea, Sabin Lupu, Marian Şelaru, Marian Stoenac şi Daniel Mărgărit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS