22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli: Îmi pare rău pentru ce se întâmplă la Craiova

Napoli: Îmi pare rău pentru ce se întâmplă la Craiova

Italianul este la curent cu scandalul iscat în cadrul clubului alb-albastru, dar a negat zvonul că ar vrea să se întoarcă în Bănie.

În timp ce unii suporteri speră într-un miracol şi că managerul general Victor Piţurcă va rămâne la Universitatea, alţii se întreabă deja care este varianta de rezervă a patronului Adrian Mititelu. Mergând pe ideea că Mititelu a premeditat plecarea lui Piţurcă, având în vedere atacurile concertate asupra acestuia din ultima lună, nu este exclus ca finanţatorul Ştiinţei să aibă deja pregătite câteva nume pentru banca tehnică, dar acestea sunt ţinute la secret. „Nu vreau să spun nimic acum, că poate greşesc. Vom vedea cine va fi antrenor“, a spus Mititelu miercuri seară. În aceste zile s-a speculat că Adrian Mititelu caută o soluţie care să atingă şi coarda sensibilă a suporterilor alb-albaştri. Cosmin Olăroiu a fost prima bombă aruncată de presa centrală, dar s-a „stins“ destul de repede, fiind exclus ca acesta să accepte să vină în nebunia de la Craiova.
Ieri s-a spus că Nicolo Napoli (foto) ar fi surpriza pregătită de Adrian Mititelu, italianul fiind iubit de suporterii olteni, având în plus ca atu faptul că a reuşit să se apropie cu Universitatea de locurile fruntaşe ale clasamentului. Contactat telefonic de Gazeta de Sud, Nicolo Napoli a declarat: „Am auzit ce se întâmplă la Craiova, îmi pare rău pentru ce este acolo, dar nu vin la Universitatea. Sunt liniştit aici în Italia. Oricum, numele meu este adus în discuţie ca posibil antrenor la Ştiinţa numai când sunt probleme la Craiova“. Litigiile financiare cu Astra şi Universitatea Craiova i-au lăsat un gust amar tehnicianului italian, dar nu l-au îndepărtat total de România. Nicolo Napoli s-a aflat în tratative cu Pandurii Târgu Jiu în tur, dar a refuzat oferta grupării gorjene, care ulterior l-a instalat la cârma echipei pe Petre Grigoraş.

Ştefănescu: Ţicleanu este dispus să revină

Altă variantă pentru banca tehnică a juveţilor este cuplul Ilie Balaci – Aurică Ţicleanu. Primul neagă însă că ar fi tentat de o reîntoarcere la Ştiinţa: „Mititelu să aducă pe cine vrea, pe mine n-are cum să mă cheme! Cum să ia legătura cu mine, dacă eu nici măcar nu vorbesc cu el?!“. „Minunea blondă“ crede în schimb într-o împăcare a lui Mititelu cu Piţurcă. „Mă gândesc că vineri (astăzi – n.r.) îşi vor da mâna şi vor începe să muncească. Interesul lor comun este ca echipa să meargă bine. Cei doi vor lăsa deoparte orgoliile, pentru că nu cred că îi va conveni vreunuia să plătească acele milioane din contracte“, a declarat Ilie Balaci la Dolce Sport.
În picioare rămâne în schimb varianta Ţicleanu. Acest lucru a fost dezvăluit de Costică Ştefănescu, într-o intervenţie la Sport.ro, acesta fiind sigur că Mititelu şi Piţurcă au rupt-o definitiv: „În locul lui Piţurcă va veni alt antrenor. Asta nu ar fi o noutate la Craiova, deoarece în mandatul lui Adrian Mititelu s-au tot perindat antrenori pe la echipă. Am discutat cu Aurel Ţicleanu şi am înţeles că el este dispus să revină, deşi eu am avut altă opinie. Indiferent cine va veni, va avea mari probleme în a continua activitatea din cauza problemelor financiare. Este exclus ca Piţurcă să fi vrut să îi ia echipa lui Mititelu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII