19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe, analiză finală

Eugen Neagoe, analiză finală

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu ar putea fi demis după înfrângerea de la Mediaş, conducătorii reproşându-i prestaţia slabă a echipei din acest început de sezon.

Conducerea clubului Pandurii l-a chemat la raport pe antrenorul Eugen Neagoe după cea de-a cincea înfrângere din acest sezon, scor 2-1, pe terenul nou-promovatei Gaz Metan Mediaş. Preşedintele Marin Condescu i-a băgat în şedinţă pe jucători imediat după meci, în autocar, pe drum spre Târgu Jiu, şi i-a cerut lui Neagoe să expună motivele jocului slab prestat de echipa sa. „Aştept referatul domnului Neagoe, o să-l analizăm şi vom vedea cum rezolvăm situaţia. Poate are omul probleme obiective. Suntem într-o situaţie foarte, foarte grea, pentru că am ajuns pe locul 16. Vom face analizele care trebuie astăzi (ieri – n.r.) şi mâine şi vom lua decizii în consecinţă“, a declarat Condescu.
Acesta îi reproşează lui „Geană“ că a folosit jucători pe alte posturi, deşi avea la dispoziţie fotbalişti care să suplinească absenţele din lot. „Avem echipă, conducem cu 1-0, reprofilăm jucători, suntem tari. Au lipsit Vasilache şi Piţurcă, dar dacă ei lipsesc nu însemnă că nu mai avem echipă. Pentru că Eugen Neagoe, în vară, când ne-a spus ce transferuri să facem, ne-a zis şi că are o echipă în care rezervele au aceeaşi valoare ca titularii. Şi spunea că îi este foarte greu să se decidă înaintea unui meci cine este rezervă şi care sunt titularii“, a mai spus Condescu. Şeful grupării gorjene nu pune înfrângerea pe seama arbitrajului. „Poate a fost 11 metri la Simion, dar nu din cauza asta am pierdut meciul. Era 2-2. Aşa, mai bine că am pierdut. Anul trecut am făcut 3-3 la Arad şi ne-am amăgit de pomană“, a comentat Condescu, aducând în discuţie momentul de cumpănă din sezonul trecut, cu UTA, când Neagoe a rămas pe banca tehnică graţie punctului smuls la Arad.

„Geană“ şi-a atacat jucătorii

Gruparea condusă de Eugen Neagoe a demonstrat în acest sezon că nu ştie să gestioneze avantajele, pierzând pe terenul nou-promovatelor FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş după ce a condus cu 1-0. „Geană“ nu-şi poate explica de ce echipa sa a încasat două goluri în trei minute la Mediaş. „Este a doua oară când ni se întâmplă asta. Începem jocul foarte bine, marcăm, dar nu reuşim să câştigăm. Astăzi (duminică – n.r.) puteam să luăm toate cele trei puncte dacă eram mai atenţi şi mai lucizi. Nu-mi pot explica felul cum am primit două goluri în trei minute. Poate îi cred pe jucători prea valoroşi, iar ei, de fapt, nu sunt“, a afirmat Neagoe.
Acesta şi-a acuzat elevii de noncombat, dar s-a legat şi de arbitrajul brigăzii conduse de Augustus Constantin, aruncând vina asupra conducerii pentru arbitrajele ostile. „Foarte puţini s-au dăruit aşa cum au făcut-o gazdele, unii jucători se plimbau pe teren şi din cauza asta nu vor mai prinde echipa. Dar de ce nu mă întrebaţi de arbitraj? Am primit golul doi dintr-un henţ, nu ni s-a dat un penalti pe care l-am avut în repriza a doua la Simion, am fost opriţi de două ori din contaatacuri pe motiv de ofsaid. Lucrurile astea nu se văd? Întrebaţi-mă, că alţii sunt pe la televizor câte o săptămână pentru că nu au primit un aut sau ceva! Eu nu pot să fac nimic. Nu pot decât să antrenez jucătorii. Sunt realităţi de care nu vorbeşte nimeni la echipa asta“, a răbufnit Neagoe.

Pandurii, alături de Dossey

Clubul Pandurii Târgu Jiu s-a oferit să suporte cheltuielile necesare spitalizării şi pentru tratamentul fostului său jucător Ibrahim Dossey, care se află în stare gravă, după un accident de circulaţie suferit sâmbătă. Dossey a fost operat pe creier la un spital din Capitală, însă starea sa de sănătate este îngrijorătoare. „Situaţia nu este bună, are un hematom destul de mare care poate evolua şi spre bine, şi spre rău. Nu putem da un pronostic în acest moment. Este stabil, dar e totuşi ajutat de aparate“, a declarat ofiţerul de presă al clubului Pandurii, Bogdan Tudor. 
Oficialii de la Pandurii Târgu Jiu sunt preocupaţi să finalizeze până la 1 octombrie terenul sintetic de la Motru, construcţie care a început în urmă cu doi ani, dar a fost abandonată din lipsă de fonduri. Preşedintele Marin Condescu coordonează personal lucrările, acesta fiind interesat să dea spre folosinţă terenul sintetic omologabil pentru Liga a III-a pentru a menaja suprafaţa de joc a stadionului din Motru, unde va evolua Pandurii Târgu Jiu în returul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU