22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDina s-ar revanşa la Urziceni

Dina s-ar revanşa la Urziceni

Penaltiul obţinut de Mihai Dina în meciul cu FC Timişoara, transformat de Dorel Stoica, nu a fost suficient pentru ca Ştiinţa să iasă învingătoare. Atacantul oltean, care ieri a împlinit 23 de ani, a anunţat însă că el şi colegii săi îşi vor lua revanşa etapa viitoare, chiar în fieful liderei Ligii I, Unirea Urziceni. „Nu îmi vine să cred nici acum că am pierdut cu Timişoara. Nu ştiu ce să mai cred, am avut 1-0, am jucat bine şi în zece minute am luat trei goluri. Nu trebuia să pierdem, am ratat mult. Acum ne aşteaptă un meci foarte greu la Urziceni, dar nu mai este loc de alt rezultat decât unul pozitiv. Vom merge la Urziceni să câştigăm. Avem deja două înfrângeri consecutive, nimeni nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că atât cu Dinamo, cât şi cu Timişoara, am jucat un fotbal plăcut. Am demonstrat că putem să ne îndeplinim obiectivul propus, chiar dacă nu am luat puncte“, a spus Dina, marcator a şapte goluri în sezonul trecut. Acesta a mai menţionat că doreşte să i se acorde mai multă încredere din partea antrenorului, pentru a-şi intra în ritm, şi vrea cadou de ziua sa trei puncte la Urziceni.
Mihai Dina nu a lăsat o impresie prea bună în meciul cu bănăţenii, conform sondajelor de opinie lansate pe site-ul oficial al clubului şi pe craiovamaxima.ro. În urma voturilor de pe fcuniversitatea.ro, Dorel Stoica, marcatorul golului cu numărul 2.100 al Universităţii în prima ligă, a ieşit pe primul loc. Căpitanul Ştiinţei a fost preferat de 25 la sută dintre suporteri, acesta fiind urmat de Prepeliţă (19%), Fl. Costea (12%), Bornescu (8%), Dina (7%), V. Găman (6%) şi Baird (5%). În schimb, pe craiovamaxima.ro învingător a ieşit Prepeliţă. Mijlocaşul oltean a primit 28 la sută din sufragii, fiind urmat de D. Stoica (19%), Fl. Costea (10%), Bornescu (9%), Bărboianu (8%), Dina (8%), V. Găman (5%) şi R. Barbu (4%).

Bornescu i-a dezamăgit pe suporteri

Mircea Bornescu este însă omul contrastelor. Deşi apreciat de o parte din fani (a fost al patrulea în topul preferinţelor suporterilor), portarul titular al Universităţii a fost considerat într-un sondaj apărut tot pe craiovamaxima.ro jucătorul care a dezamăgit cel mai mult în meciul cu Timişoara. 61 la sută dintre votanţi au considerat că „Jose“ a fost veriga slabă din angrenajul echipei, considerându-l vinovat la ultimele două goluri ale bănăţenilor. Lucru confirmat şi de fostul tehnician al Ştiinţei, Sorin Cîrţu. „Bornescu are fără îndoială pe conştiinţă golurile doi şi trei ale Timişoarei. A luat goluri parabile, mai ales acela al lui Parks la colţul scurt“, a spus Cîrţu.
Acesta a fost completat de Gabi Boldici, fostul portar al Universităţii. „Nu ştiu ce se întâmplă cu Bornescu în ultima vreme, trece printr-o pasă mai proastă. El este vinovat la golurile doi şi trei. Ar fi trebuit să pareze, n-au fost şuturi grele. Dacă aş fi luat eu golurile alea pe vremea lui Cîrţu, nu doar că nu mai puteam dormi noaptea, dar eram tăiat de la «lovele» şi mă dădeau afară din Craiova“, a spus Boldici pe gsp.ro. La dezamăgiri au mai apărut numele lui Costea (votat de 12 la sută dintre fani) şi Baird (6%).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII