22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu poate juca in derbiul cu Bayern

Mutu poate juca in derbiul cu Bayern

Runda a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor a debutat aseara, cind s-au jucat meciurile din grupele E, F, G si H, si se va incheia astazi, o data cu disputarea partidelor din grupele A, B, C si D. Toate intilnirile programate astazi vor incepe la ora 21.45, iar Pro TV va transmite in direct meciul de pe „Delle Alpi“, dintre Juventus si Bayern München. Rezumatul celorlalte partide din aceasta seara va putea fi urmarit la acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.


Grupa A


In derbiul rundei de astazi, Juventus (locul 2, 6 puncte) tinteste victoria in partida de pe „Delle Alpi“ cu Bayern München (locul 1, 9 puncte). In tur, bavarezii s-au impus cu 2-1, insa golul marcat de italieni poate cintari enorm in stabilirea ierarhiei finale a acestei grupe, Juventus avind nevoie doar de o victorie cu 1-0 in fata lui Bayern pentru a prelua fotoliul de lidera. Conform presei italiene, Adrian Mutu ar putea fi titular la Juventus in partida cu Bayern München. Internationalul român ar putea evolua din primul minut, deoarece antrenorul Fabio Capello doreste sa-i acorde o pauza mijlocasului ceh Pavel Nedved. De asemenea, Alessandro Del Piero ar urma sa-l inlocuiasca in atacul italienilor pe suedezul Zlatan Ibrahimovici. La mijlocul terenului, Giuliano Giannichedda ar putea evolua titular, in dauna francezului Patrick Vieira, in timp ce Manuele Blasi va fi folosit fundas dreapta.


In celalalt meci din grupa A, FC Bruges (locul 3, 3 puncte) este favorita in disputa de acasa cu Rapid Viena (locul 4, 0 puncte), dupa ce s-a impus in Austria, cu 1-0.


Grupa B


Echipa la care sint legitimati românii Bogdan Lobont si Nicolae Mitea, Ajax (locul 2, 4 puncte), tinteste cel putin un punct in meciul din deplasare cu FC Thun (locul 3, 3 puncte), pentru a-si pastra astfel pozitia secunda a clasamentului. In tur, lancierii s-au impus cu 2-0. Mitea nu va juca in partida din Elvetia, fiind inca indisponibil dupa o accidentare mai veche, in timp ce Lobont va fi fericit daca va prinde un loc pe banca de rezerve, el fiind a treia optiune a antrenorului Danny Blind pentru postul de portar.


Lidera grupei B, Arsenal (locul 1, 9 puncte), nu poate avea probleme in disputa din propriul fief cu Sparta Praga (locul 4, 1 punct), grupare impotriva careia s-a impus si in deplasare, cu 2-0.


Grupa C


Pentru a-si fortifica pozitia de lidera a grupei C, Barcelona (locul 1, 7 puncte) are nevoie de o victorie pe „Nou Camp“ in meciul cu Panathinaikos (locul 3, 4 puncte), formatie cu care a remizat, 0-0, la Atena.


Si Werder Bremen (locul 4, 1 punct) a remizat in etapa trecuta, in deplasare, cu Udinese (locul 2, 4 puncte), scor 1-1, iar germanii par favoriti in returul de astazi, de pe „Weserstadion “.


Grupa D


Lille (locul 4, 2 puncte) ar putea urca semnificativ in ierarhia grupei D daca o va invinge astazi pe Manchester (locul 1, 5 puncte), disputa din tur dintre cele doua formatii incheindu-se la egalitate, 0-0.


Asteptind un esec al „diavolilor“ in Franta, Benfica (locul 2, 4 puncte) poate prelua fotoliul de lidera, insa are nevoie de o victorie in meciul de acasa cu Villareal (locul 3, 3 puncte), cele doua echipe remizind in tur, 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS