28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, suspendat doua etape

Chivu, suspendat doua etape

Fostul fundas al Universitatii Craiova, Cristi Chivu, care evolueaza la AS Roma, a fost suspendat doua etape, dupa eliminarea din meciul cu Ascoli, cistigat duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in etapa a zecea a campionatului Italiei. In urma deciziei Comisiei de Disciplina, Chivu va rata partida cu Messina (etapa a 11-a), precum si intilnirea cu echipa la care evolueaza Mutu, Juventus Torino, din etapa a 12-a din Serie A.


Conducatorii clubului AS Roma au anuntat ca vor face recurs la suspendarea pe doua etape a lui Cristian Chivu. Diriguitorii gruparii romane, care trebuie sa faca recursul in sapte zile, vor cere reducerea suspendarii internationalului român la o singura etapa. Daca recursul va fi acceptat, Chivu ar lipsi doar de la partida cu Messina si ar putea reveni la meciul cu echipa Juventus Torino, care va avea loc pe 20 noiembrie.


La rindul sau, Adrian Mutu risca sa fie suspendat, dupa ce a fost implicat intr-o altercatie la partida AC Milan – Juventus, scor 3-1, disputata simbata, ca urmare a unui duel fizic cu Nesta. Comisia de Disciplina s-a autosesizat in privinta a cinci jucatori care au avut un comportament neregulamentar in etapa a zecea, urmind sa ia o decizie in cazul acestora in functie de imaginile filmate la partidele respective. Printre cei cinci fotbalisti se numara Mutu, coechipierii sai Pavel Nedved si Lilian Thuram, precum si Filippo Inzaghi (AC Milan).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS