22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBulgarii le-au pus gind rau dinamovistilor

Bulgarii le-au pus gind rau dinamovistilor

Dupa remiza cu Heerenveen, Dinamo nu are decit varianta victoriei miine, la Sofia, in cadrul etapei a doua a grupei F a Cupei UEFA, pentru a mai spera la calificarea in primavara europeana. Semiesecul cu Jiul Petrosani si eliminarea din Cupa României au tulburat apele in „Groapa“, antrenorul Ioan Andone avind zilele numarate. „Falcosul“ a fost anuntat de presedintele executiv Ioan Becali ca numai un succes cu Levski Sofia il mai poate salva.


Bulgarii le-au pus insa gind rau dinamovistilor si au anuntat ca vor face totul pentru a debuta cu o victorie in aceasta faza a competitiei. Antrenorul adversarilor „ciinilor“, Stanimir Stoilov, spera ca jucatorii sai sa mentina ritmul bun din ultimele partide si la meciul cu Dinamo. In etapa a 11-a din campionatul Bulgariei, Levski a invins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formatia Slavia Sofia, prin golurile lui Borimirov (2), Domovciski (2) si Telkiski, in urma acestui rezultat echipa raminind pe locul doi in clasament, cu 24 de puncte, patru mai putine decit liderul TSKA Sofia.


Tehnicianul Stoilov considera ca partida cu Slavia a fost perfecta, in perspectiva meciului cu trupa lui Andone. „Sa speram ca vom avea acelasi ritm si impotriva celor de la Dinamo. Nu vom avea sanse in fata românilor decit daca vom juca la fel de bine ca in meciul cu AJ Auxerre, din turul precedent“, a spus Stoilov, care nu se confrunta decit cu o singura absenta in lot.


Partida Levski Sofia – Dinamo va incepe la ora 19.00 si va fi arbitrata de o brigada din Rusia, formata din Nikolai Ivanov (central), Vlaceslav Semenov si Victor Lebedev (asistenti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS