31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDinel ar prefera banii pe Chivu

Dinel ar prefera banii pe Chivu

Intervenind telefonic, duminica seara, intr-o emisiune sportiva la postul Radio Oltenia Craiova, patronul Universitatii, Dinel Staicu, a afirmat ca, daca ar fi sa aleaga intre o victorie in Ghencea si banii de la AS Roma pentru Chivu, ar inclina spre cei 600.000 de dolari de la formatia „giallo-rosso“, bani ce revin cluburilor Universitatea si CSM Resita din transferul fundasului de la Ajax la Roma.

„Decizia de a accepta aminarea meciului cu Steaua ii va reveni presedintelui Badea, dar trebuie sa tina cont si de parerea lui Mircea Rednic. De asemenea, antrenorul trebuie sa aiba si el in vedere nevoile clubului“, a afirmat Dinel Staicu. Patronul craiovean, care si-a serbat ieri ziua de nastere, la Sinaia, este increzator ca echipa isi va reveni cu proxima ocazie, adica in meciul de miine, din Regie, pronosticul sau fiind „2“.

Steaua a solicitat aminarea partidei cu Universitatea, din etapa a 5-a, deoarece este invitata sa participe la meciul de prezentare al echipei lui Cristi Chivu, AS Roma. Antrenorul Mircea Rednic a fost de acord cu reprogramarea jocului, dar presedintele Pavel Badea a refuzat, intentia sa fiind de a forta clubul din capitala Italiei sa isi achite datoria fata de Universitatea. In cazul in care LPF va decide aminarea meciului, la cererea Stelei, clubul craiovean nu va mai avea nici un cuvint de spus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS