27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalubritatea a picat in „capcana“ Regiei de Apa

Salubritatea a picat in „capcana“ Regiei de Apa

O masina apartinind Serviciului de Salubritate Craiova a ramas impotmolita in asfalt ieri, in timp ce incerca sa se apropie de o rampa de gunoi din apropierea blocului F3 de pe strada Filip Lazar, din zona Dezrobirii. In timp ce masina se deplasa in marsarier pentru a se apropia de rampa de gunoi, rotile din spate s-au afundat in asfalt pina la jumatate, autovehiculul fiind imposibil de miscat din loc. Sub greutatea utilajului, asfaltul turnat recent de Regia de Apa Craiova, care a executat un serviciu de bransament in zona, a cedat.

„Vin in zona asta in fiecare zi. Niciodata nu s-a mai intimplat asa ceva. Este posibil ca asfaltul sa fi cedat si din cauza faptului ca este turnat recent si, cu ploile din ultimul timp, sa se fi infiltrat si apa“, a incercat sa gaseasca o explicatie soferul Constantin Matei, care, impreuna cu colegul sau, astepta neputincios sa le vina cineva in ajutor. Un alt utilaj al Salubritatii a sosit in scurt timp la fata locului, iar masina impotmolita a fost scoasa „la suprafata“ si si-a continuat activitatea.

„Din cauza lucrarii care s-a efectuat in zona, nici sursele de iluminat din fata blocului nu au functionat pentru un timp. Acum acest lucru s-a remediat, dar ramine groapa. Vecinii din zona au ramas impotmoliti cu masinile personale, dar fiind vorba de autoturisme mici, le-au scos cu usurinta“, a explicat o locatara a blocului F3, care sustine ca beneficiarul lucrarii efectuate ar fi proprietarul unei vile care se construieste in zona, dar pe care nu am reusit sa-l gasim acasa.

Regia de Apa Craiova sustine insa ca in ultima perioada nu a efectuat nici un fel de lucrari acolo. „Nu este o lucrare a Sectiei de Transport, Distributie Apa. Sau, cel putin, daca este vorba de o lucrare de-a noastra, nu este vorba despre una recenta. In ultimele trei luni, nimeni de la Regia de Apa nu a efectuat lucrari in zona. Daca este o lucrare de-a noastra, este vorba despre una veche, iar tasarea ar putea fi cauzata de infiltrarea apei de ploaie“, a explicat Dorel Grigore, seful Sectiei de Transport, Distributie Apa din cadrul regiei craiovene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS