31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiSCMU Craiova, „teste“ importante cu SCM Zalău și „U“ Cluj în al doilea turneu

SCMU Craiova, „teste“ importante cu SCM Zalău și „U“ Cluj în al doilea turneu

După jocul perfect din primul meci al noului sezon al Diviziei A1, de la Brașov, voleibaliștii de la SCMU Craiova au în fața lor un nou mini-turneu, care va cuprinde două jocuri, unul cu noua echipă din Zalău și celălalt cu Universitatea Cluj. Ambele partide vor avea loc în acest weekend, sâmbătă și duminică, în Sala Polivalentă din Craiova.

Primul duel al alb-albaștrilor va fi cu SCM Zalău, o echipă incomodă, ambițioasă, care în prima etapă a reușit surpriza și a învins campioana Arcada Galați cu 3-1. Băieții lui Pascu au scăpat repede de nou-promovata Brașov, pe care au „dezmembrat-o“ cu 3-0 în mai puțin de o oră, deși au întâmpinat ceva probleme de lot înainte de acel joc. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

În cel de-al doilea meci al turneului, SCMU Craiova va da piept cu Universitatea Cluj, o formație care până în prezent nu a emis pretenții în campionat. Jocul este programat pentru ziua de luni, de la ora 17.00.

Victoriile cu Zalău și Cluj, principalul obiectiv al lui Pascu

Dănuț Pascu, antrenorul formației craiovene, a vorbit pentru GdS despre primul meci oficial din acest an, cel cu Brașov și a declarat că echipa se pregătește din greu pentru meciurile din acest weekend.

„Am avut un prim meci bun, cu Brașov. Am jucat contra unei formații destul de slabe, care a venit din eșalonul secund și nu a făcut nicio îmbunătățire în lot. Mâine dimineață (vineri -n.r.) mergem să facem testele și sperăm ca la ora primului meci să fie aptă întreaga echipă. Acum ne pregătim pentru jocurile cu Zalău și Cluj, pentru că victoriile sunt extrem de importante. Cu Zalău ne luptăm de ani de zile ori pentru titlu, ori pentru locul doi-trei. Chiar dacă și-au schimbat „formatul“, sunt câțiva jucători de valoare acolo. Etapa trecută au învins-o pe Galați, chiar dacă nu au avut pe foaie cinci sportivi“, a declarat Dănuț Pascu, pentru GdS.

Citește și: Bogdan Burcea, încrezător înainte de EURO: „Vom ajunge acolo unde puțină lume speră“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS