19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrian Ilie are sanse mari sa ramina la Valencia

Adrian Ilie are sanse mari sa ramina la Valencia

Sansele jucatorului oltean Adrian Ilie de a-si prelungi contractul cu clubul CF Valencia, care va expira pe 30 iunie, s-au marit in urma evolutiilor bune pe care acesta le-a avut in ultimele saptamini. De asemenea, un avantaj in acest sens il constituie si faptul ca Ilie va fi disponibil in perioada desfasurarii Cupei Mondiale din Coreea de Sud si Japonia, care va avea loc intre 30 mai si 30 iunie, deoarece echipa nationala a Romaniei a ratat calificarea la acest turneu final.

„Cobra“ a spus ca lipsa continuitatii, din cauza numeroaselor accidentari, este cea mai mare problema a sa. „Daca nu joc, nu pot sa-mi demonstrez valoarea si nici nu pot sa inscriu goluri. Mi-a lipsit continuitatea si imi lipseste si acum. Faptul ca nu voi participa la Campionatul Mondial reprezinta o lovitura grea pentru mine, dar care ma va motiva si mai mult sa ma concentrez asupra activitatii in cadrul echipei de club. Pentru ca acum sint apt de joc, consider ca am mai multe sanse de a-mi prelungi acordul cu CF Valencia“, a precizat fotbalistul oltean.

Adrian Ilie a spus ca doreste ca, in anul 2002, sa cistige o competitie importanta cu echipa sa de club, CF Valencia. Ilie a afirmat ca vrea ca in acest an sa nu aiba probleme de sanatate, sa evolueze in cit mai multe partide ca titular si sa cistige o competitie importanta: „Mi-ar placea sa fie campionatul Spaniei sau Cupa UEFA. As vrea sa ne calificam macar in finala Cupei UEFA. In ceea ce priveste cistigarea titlului de campioni ai Spaniei, acest lucru nu este deloc usor, pentru ca avem de infruntat echipe mai puternice decit s-ar crede, insa sint de parere ca putem reusi“, a spus internationalul roman. Pentru a-si indeplini obiectivele propuse pentru anul 2002, Ilie a spus ca este decis sa apeleze la metoda clasica: „sa munceasca in continuare si sa aduca cit mai multe victorii pentru formatia sa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS