8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajPromoţia lunii martie vine de la Centrul Medical Dr. Ianoşi

Promoţia lunii martie vine de la Centrul Medical Dr. Ianoşi

Schimbările climatice din timpul iernii au efecte negative asupra pielii noastre, Tocmai de aceea, în luna martie Centrul Medical Dr. Ianoşi a pregătit promoţii la procedurile de hidratare, cu atât mai mult că această lună este dedicată feminităţii.

Astfel, pacientele care optează pentru procedura de hidratare şi reîntinerire a pielii cu acid hialuronic beneficiază de o reducere substanţială: o fiolă de 2 ml este acum doar 650 lei, redusă de la 1010 lei. Pentru reîntinerirea, pe lângă efectuarea peelingului chimic sau peelingului laser, este indicată injectarea în dermul profund (stratul profund al pielii) de aminoacizi şi acid hialuronic, substanţe specifice hidratării pielii. „Injectarea acidului hialuronic reprezintă metoda cea mai eficientă de a reţine apa în piele şi de a stimula producţia de colagen şi elastină, obţinând, astfel, o piele hidratată, mai netedă şi mai frumoasă. Procedeul de injectare este nedureros, nu necesită timp de recuperare, nu produce alergii şi se poate aplica pentru hidratarea pielii feţei, gâtului, decolteului şi mâinilor”, explică Dr. Simona Ianoşi, medic primar dermatolog la Centrul Medical Dr. Ianoşi.

Rezultatele obţinute sunt vizibile în câteva zile, iar efectuarea a trei şedinţe lunare creează un efect de lungă durată, ce depăşeşte, uneori, un an. Este cea mai sigură, rapidă şi eficientă metodă de reîntinerire a pielii flasce şi ridate din zona feţei, gâtului decolteului şi mâinilor. Ridurile permanente pot fi şterse prin injectarea acidului hialuronic, care este o substanţă prezentă în mod normal în piele, dar care se pierde pe măsura trecerii anilor. Astfel, prin injectarea acidului hialuronic în riduri, se stimulează celule care in mod normal ar trebui sa il secrete.
Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi:
La adresa: Bulevardul Carol I, nr. 99
La numărul de telefon: 0723736475; 0351178448; 0251414700.
Pe web: www.drianosi.ro; www.facebook.com/drianosi

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS