21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSub influenţa lui Bachus

Sub influenţa lui Bachus

Un tânăr de 24 de ani, din Cluj, a uitat de legile circulaţiei şi s-a urcat beat la volan, în Craiova. După ce a mers aproape 120 de kilometri, a ajuns în Drobeta Turnu Severin, unde nu a mai sesizat că intră într-o intersecţie şi a intrat cu maşina pe contrasens, lovind alte două autoturisme.
Conducătorul auto aflat sub influenţa lui Bachus a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost imobilizat. Autoturismul a fost împins în afara părţii carosabile de martorii accidentului, care au rămas uimiţi de cele întâmplate. Nepăsător, şoferul, care dorea să ajungă la Cluj, a făcut şi o declaraţie senină: „Am băut, ce vreţi, am băut şi o să mai beau. Vă dau bani, le dau şi poliţiştilor şi nu-mi ia nimeni permisul şi gata“.
La sosirea echipajului rutier, tânărul a plecat spre oamenii legii clătinându-se şi le-a propus de mai multe ori să-l lase în pace că-i va plăti cu bani mulţi. A fost testat însă cu aparatul etilotest, acesta indicând 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul s-a ales cu permisul suspendat, o amendă penală şi acum va trebui să repare şi autoturismele avariate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU