25.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Atentie la Bucur!“

„Atentie la Bucur!“

Romeo Paduret, ultima achizitie a Universitatii prezentata in conferinta de presa dinaintea meciului cu Farul, cunoaste foarte bine adversara de miine a Craiovei, Sportul Studentesc. Romeo a jucat mult timp in Regie, fiind pentru citiva ani si capitanul echipei, iar majoritatea „inamicilor“ de miine au crescut „sub aripa sa“ in curtea clubului lui Vasile Siman.

„Nu trebuie sa cadem in plasa rezultatelor inregistrate de Sportul in primele doua etape. Jocul lor a fost unul destul de bun, dar au ratat mult si, cu siguranta, vor sa recupereze in meciul cu noi punctele pierdute“, a precizat Paduret.

Mijlocasul de 30 de ani crede ca ofensiva este punctul forte al echipei lui Dan Petrescu: „Gigel Bucur este pericolul numarul unu. Este un fotbalist rapid si tehnic. De asemenea, Mazilu este imprevizibil, citeodata nu se vede deloc, dar poate prinde o zi formidabila.“

Paduret considera ca Universitatea ar trebui sa speculeze slabiciunea defensivei Sportului, una neexperimentata, care gafeaza deseori, iar portarii Stancioiu si Stanca au si ei destule momente de nesiguranta.

Plecat de la Steaua deoarece era nemultumit cu statutul de rezerva, Paduret nu dispera ca nu joaca la Universitatea: „Abia am venit la echipa si nu ma pot supara ca nu am fost introdus. Trebuie sa am rabdare si am incredere ca Mircea Rednic imi va acorda si mie sansa sa joc.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS