22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi tineri din Craiova care vindeau droguri, reţinuţi

Doi tineri din Craiova care vindeau droguri, reţinuţi

Doi tineri de 21 şi 22 de ani din Craiova, bănuiți că au vândut droguri inclusiv unor minori, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc.

Au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, la locuinţele a doi tineri, de 21 şi 22 de ani, ambii din municipiul Craiova. Aceştia sunt bănuiţi că, în perioada februarie-august, ar fi comercializat droguri de risc (canabis şi rezină de canabis) către tineri şi minori din municipiul Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, ”în perioada februarie-august, ar fi comercializat droguri de risc (canabis şi rezină de canabis) către tineri şi minori din municipiul Craiova.”

Cei doi tineri au fost conduşi la audieri. În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 4 octombrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Gorj: Un tânăr de 18 ani ar fi fost violat de un șofer de 45 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS