25.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOrac si Piturca ar putea fi pedepsiti!

Orac si Piturca ar putea fi pedepsiti!

Un nou asa-zis caz de indisciplina din lotul oltenilor a „transpirat“ (cu buna stiinta!) de la patronul Universitatii catre presa, respectiv vizita lui Daniel Orac si a lui Alexandru Piturca intr-un cazino, la Pitesti. Informatiile despre acest caz au fost prezentate diferit si eronat in presa de ieri, scriindu-se despre cei doi ca ar fi fost insotiti la cazino de Gina Piturca si ca aceasta „abatere“ ar fi avut loc vineri, in seara premergatoare partidei de simbata, de la Motru.


Adevarul este altul: duminica seara, cei doi fotbalisti ai Universitatii, revenind la Craiova de la Bucuresti, au fost invitati de un om de afaceri din Banie la spectacolul prilejuit de inaugurarea unui cazino la Pitesti, apartinind craioveanului. Piturca si Orac erau insotiti de baiatul cel mare al lui Gina Piturca. Cei trei au zabovit pret de 30 de minute doar la spectacolul de deschidere (cu Adrian Minune si altii), apoi au plecat la Craiova, fara sa joace la ruleta, asa cum s-a scris.


Tot ce s-a petrecut in acea seara la cazinoul din Pitesti poate fi revazut pe casetele inregistrate de la stabilimentul argesean. Duminica a fost zi libera. Ca atare, amenintarile voalate cum ca ar putea fi sanctionati de Consiliul Director nu isi au sensul, cei doi fotbalisti fiind, in opinia noastra, nevinovati. Sau la mijloc ar putea fi altceva? Ramine de vazut…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS