15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinStil de viata sanatos

Stil de viata sanatos

Daca vrei ca oamenii sa te intrebe care este secretul tineretii si vitalitatii chiar si atunci când vei inainta in vârsta, indiferent de problemele cu care te confrunti, site-ul 121.ro iti pune la dispozitie câteva sfaturi pentru a reusi sa eviti bolile, spitalele, medicamentele si operatiile.


In momentul in care decizi sa iti schimbi stilul de viata si de alimentatie trebuie sa ai convingerea interioara ca este momentul potrivit.


• Nu va impuneti sa faceti schimbari decât daca sunteti sigur ca doriti cu adevarat acest lucru. Ascultati numai ce va spune inima si nu va lasati influentat de cei din jur.


• Nu incercati sa treceti brusc la alt stil de viata. Adoptati ideile noi in timp, in etape, in ritmul dumneavoastra. Una sau doua schimbari pe saptamâna sunt suficiente. Daca veti dori sa schimbati totul peste noapte s-ar putea ca bunele dumneavoastra intentii sa dureze doar câteva zile.


• Lucrati mai intâi la schimbarea mentalitatii. Cititi cât mai mult despre alimentatia sanatoasa, hrana vie, remedii naturiste. Informatiile se vor acumula treptat si, la un moment dat, se va produce un salt calitativ. Veti constata ca vedeti lucrurile altfel.


• Incepeti sa faceti schimbari numai atunci când va simtiti pregatit. Incercati si nu veti regreta!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS