24.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisOare mai poate Simona? Românca s-a retras de la Trophee Clarins deși avea avantaj

Oare mai poate Simona? Românca s-a retras de la Trophee Clarins deși avea avantaj

O oră și 27 de minute a rezistat Simona pe teren în al doilea meci după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj. Românca s-a retras în setul 2 al meciului cu McCartney Kessler (24 de ani, locul 123 mondial) de la Trophee Clarins, din cauza unor probleme medicale la genunchiul stâng. Simona câștigase primul set, 7-5, și era condusă în actul secund, 2-3.

La precedenta partidă, contra Paulei Badosa, a acuzat probleme la umărul drept, dar a putut duce partida la bun sfârșit. Astăzi, durerile la genunchi au făcut-o să se retragă în setul 2. De curând, Halep nu a putut onora nici invitațiile de la Oeiras și Madrid, tot din cauza problemelor medicale.

În setul întâi al al duelului de miercuri s-au numărat nu mai puțin de 7 break-uri, inclusiv ultimul, cel decisiv, care i-a adus actul româncei cu 7-5. În actul al doilea, din păcate, la scorul de 3-2 în favoarea americancei, Simona și-a dat seama că nu mai poate continua și a decis să se retragă. Rămâne de văzut, acum, dacă starea fizică îi va permite româncei să mai evolueze la vreun turneu în perioada următoare.

Pentru prezența pe tabloul principal al competiției de la Paris, Simona Halep va primi 1.086 de euro și un singur punct în clasamentul WTA. McCartney Kessler va juca în optimi cu învingătoarea meciului dintre Emma Navaro (22 WTA / principală favorită) și Lauren Davis (194 WTA).

Citește și: Roland Garros rămâne un vis anul acesta! Simona Halep nu a primit wild card

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS