14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEveniment cu ocazia sărbătoririi a 198 de ani de existență a Colegiului Național „Carol I” Craiova

Eveniment cu ocazia sărbătoririi a 198 de ani de existență a Colegiului Național „Carol I” Craiova

Colegiul Național „Carol I” Craiova organizează un eveniment cu ocazia sărbătoririi a 198 de ani de existență. Aceste va avea loc joi, 16 mai , ora 13.00, la Filarmonica Oltenia, Craiova. Evenimentul se intitulează „Istorie, Educație Performanță Aici și dincolo de frontiere”,

Colegiul Național „Carol I” din Craiova, o școală cu tradiție în organizarea examenelor Cambridge, încă din 1999, va primi din partea Cambridge University Press and Assessment distincția de Gold Preparation Centre. Aceasta va fi înmânată în cadrul oficial, în numele Cambridge, de către reprezentantul European Examinations Centre, profesor Liliana Ibraimof, expert în examene Cambridge, Team-Leader examinatori Cambridge pentru European Examinations Centre din 2013.

Acordarea distincției coincide cu aniversarea a 25 de ani de când se organizează examene Cambridge pe suport scris și 10 ani de când se organizează examene în format digital.

Depozitar al unei tradiții educative de excelență, Colegiul Național Carol I este un arc peste timp între trecut, prezent și viitor și o punte de legătură între aici și dincolo. In cadrul evenimentului vor fi prezentate principalele proiecte educative europene derulate în cadrul colegiului, proiecte care au implicat, începând cu anul 2013, sute de elevi și profesori – beneficiari direcți și indirecți ai finanțărilor ERASMUS.

Citește și: (VIDEO) Terminalul Aeroportului Craiova şi Şoimul modernizat au atras doi miniştri la Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS