22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Un fan Taylor Swift și-a lăsat copilul întins pe jos în timpul concertului artistei

(VIDEO) Un fan Taylor Swift și-a lăsat copilul întins pe jos în timpul concertului artistei

-

Un fan Taylor Swift și-a lăsat copilul întins pe jos în arena din Paris, unde susținea un show celebra artistă, potrivit TMZ.

Fotografia șocantă a devenit virală, din motive evidente, după ce a fost postată de o femeie. Aceasta spune că a fost la show-ul de vineri seara de la La Défense Arena… în secțiunea camerei în picioare, când a zărit copilul.
Fotografia arată copilul întins pe ceea ce pare a fi un sacou cu pene sau o jachetă în timp ce un adult – sperăm că un părinte sau un tutore – stă deasupra lui.

Apare prima întrebare: cum să aduci un copil la un concert atât de uriaș, de peste 45.000 de fani care țipă. Femeia care a făcut fotografia a spus că bebelușul părea să aibă un fel de protecție pentru urechi împotriva muzicii puternice și a zgomotului mulțimii. Legenda ei scria: „Nu vreau să fiu unul dintre acei oameni, dar aș chema cu adevărat paza dacă aș vedea un copil în arena aia, pentru că NU este sigur acolo”.

Mulți fani și-au exprimat furia în legătură cu faptul că bebelușul chiar i-a fost permis să intre în arenă. Așa cum a spus unul dintre ei: „Înțeleg că este greu să găsești bone, așa că dacă chiar trebuia să le aduci, nu ar trebui să fii în arenă, ar trebui să ai un suport pentru ele”.

Un altul a spus: „Ce naiba… de ce? Doar de ce. De ce ai risca așa ceva?”

Citește și: Cine este Andrei Belousov, alegerea lui Putin ca ministru al Apărării?

.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Corvinul merge direct în Europa, Știința la baraj! UEFA...

Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de...

ȘTIRI GdS