14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Revenire nesperată, rezultat excelent! SCMU Craiova a remizat spectaculos cu Baia Mare

Handbal (f) / Revenire nesperată, rezultat excelent! SCMU Craiova a remizat spectaculos cu Baia Mare

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a obținut, miercuri seară, un rezultat de egalitate IMENS în disputa cu Baia Mare, ultima de pe teren propriu din acest sezon, scor 24-24. După ce au fost conduse la nu mai puțin de nouă goluri diferență, oltencele au revenit nesperat. Ele și-au luat, astfel, la revedere de la proprii fani cu o remiză frumoasă, trăită la maximum. Partida a contat pentru etapa a 25-a din Liga Florilor.

SCMU Craiova a mers din rău în mai rău în 2024, dar ultimul rezultat de pe teren propriu a mai adus câteva zâmbete în rândul fanilor și nu numai. Craiova a dat peste Baia Mare, o echipă modestă, care încă se zbate pentru evitarea retrogradării. Jocul oltencelor nu a propus nimic în prima repriză, în timp ce vizitatoarele, împinse de la spate mult prea des de arbitrii întâlnirii, au marcat gol după gol în prima repriză. De la scorul de 5-5, totul a mers în favoarea celor de la Baia Mare. S-au desprins destul de serios pe tabelă încă dinaintea pauzei. Mugosa și Krpez au luat la țintă bara parcă mai mult ca niciodată, astfel că la cabine s-a intrat cu un avantaj de șapte goluri în favoarea oaspetelor, scor 17-10.

O revenire cum rar se poate vedea

În partea secundă Craiova a fost echipa mai bună și a obținut o remiză cum rar se întâlnește în handbal. Baia Mare a marcat o singură dată în primele 10 minute, timp în care a încasat trei goluri. Oltencele au început să spere într-o revenire spectaculoasă, pentru că scorul pe tabelă s-a mai strâns, în special datorită portarului De Paula. Aceasta a scos mai multe aruncări ale formației adverse, iar Craiova a venit la doar trei goluri în spatele celor de la Baia Mare, cu 14 minute înainte de final (scor 17-20).

S-a ajuns la un singur gol diferență cu două minute rămase de jucat. Presiunea publicului oltean s-a simțit tot mai mult în tabăra oaspete. S-a egalat în minutul 59, iar Baia Mare a atacat în gol până înspre final. Echipa lui Costin Dumitrescu a avut șansa incredibilă de a câștiga acest joc, însă din nou BARA s-a opus unei victorii istorice. S-a încheiat 24-24, iar SCMU Craiova și-a luat la revedere de la proprii fani cu un rezultat pozitiv.

Pentru SCMU Craiova va urma, peste doar două zile, ultimul joc oficial din acest sezon. Trupa lui Dumitrescu se va deplasa în capitală, pentru meciul cu echipa campioană, CSM București. Partida va avea loc vineri, de la ora 17.30.

Citește și: Handbal (m) / Buricea: „Sunt mâhnit, unii jucători au fost copleșiți de miza meciului!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS