22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (m) / Buricea: „Sunt mâhnit, unii jucători au fost copleșiți de miza meciului!“

Handbal (m) / Buricea: „Sunt mâhnit, unii jucători au fost copleșiți de miza meciului!“

Naționala masculină de handbal a României a pierdut, duminică, returul cu Cehia de la Brno cu 20-29 și a ratat astfel al optulea turneu final consecutiv.

Selecționerul George Buricea, care a debutat pe banca României în acest baraj de calificare, a încercat să explice într-un interviu pentru FRH care sunt senzațiile după partida cedată duminică. Acesta a analizat la cald ce s-a întâmplat în dubla manșă cu Cehia.

„Sunt mâhnit, pentru că am făcut un meci extraordinar la Baia Mare. Într-adevăr trebuia să venim cu mai multe goluri în Cehia, dar unii jucători au fost copleșiți de miza meciului. Cehii au început foarte tare în apărare, apoi am cedat foarte ușor. Am avut extraordinar de multe ratări de unu la unu cu portarul. Păcat, mare păcat, pentru că îmi puneam multe speranțe. Îmi pare rău că s-a terminat așa, pentru că nu aceasta este diferența de valoare dintre cele două echipe. Ea este mult mai mică, dar, într-adevăr, unii băieți au cedat psihic.

Avem nevoie de timp, să fim mai mult timp împreună, să creștem juniori. Îmi pare rău, am un gust amar, pentru că am simțit că băieții aceștia își doresc. Domnul Sabate este de doi ani la naționala Cehiei și a apucat să-și impună un sistem. La mine e mai greu, sunt de puțin timp. Sincer, nu mă așteptam să cedăm atât de repede. Ne-au luat tare la început și am intrat în panică, am ratat 24 de aruncări, iar asta a fost istoria partidei. Jucătorii au nevoie de mai multe meciuri cu o astfel de miză. Asta este, nu trebuie să aruncăm cu pietre”, a spus Buricea.

Citeşte şi: Handbal (m) / România nu a avut şanse în Cehia şi ratează calificarea la Mondial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS