21.7 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Moment bizar. Antony Blinken cântând la chitară într-un bar din Kiev

(VIDEO) Moment bizar. Antony Blinken cântând la chitară într-un bar din Kiev

-

Moment bizar. Antony Blinken cântând la chitară într-un bar din Kiev pentru a sărbători acordarea de mai mult ajutor SUA Ucrainei. Congresul american a semnat acordul de 61 de miliarde de dolari.

Călătoria surpriză, de ieri, a secretarului de stat Antony Blinken în Ucraina a luat o întorsătură muzicală. El s-a alăturat unei trupe pe scena din Kiev pentru a interpreta o interpretare a piesei Rockin’ in the Free World a lui Neil Young.

Călătoria neprogramată a lui Blinken a fost prima de când Congresul a aprobat în cele din urmă un ajutor proaspăt de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, pentru a consolida apărarea națiunii împotriva invaziei ruse.

Secretarul de stat și-a încheiat ziua la Barul Dictat din Kiev, unde s-a alăturat trupei 19.99 pe scenă.
Îmbrăcat în blugi cu adidași negri și o bluză negră, Blinken și-a pus o chitară roșie și a spus mulțimii: „Știu că este o perioadă foarte, foarte dificilă. Soldații, ucraineni – în special cei din nord-est și Harkov – suferă enorm. Ei trebuie să știe că Statele Unite sunt cu tine, atât de multă lume este cu tine”, a spus Blinken. „Și ei luptă nu doar pentru Ucraina, ci și pentru lumea liberă. Și lumea liberă este cu tine.

Blinken a cântat la chitară și cu vocea refrenul melodiei, care a fost lansată în 1989 înainte de căderea Zidului Berlinului, potrivit Daily Mail.

După cum spune povestea, turneul planificat al lui Young în Uniunea Sovietică a eșuat și chitaristul Frank „Poncho” Sampedro a rostit: „Cred că va trebui să continuăm să cântăm ” în lumea liberă”.

La un eveniment al Departamentului de Stat din octombrie 2023, Blinken a luat un Fender negru și a interpretat Hoochie Coochie Man de Muddy Waters.

Citește și: Râmnicu Vâlcea: Zilele Porților Deschise la o nouă creșă modernă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Lia Olguța Vasilescu, câștigătoare detașată la Primăria Craiova

Lia Olguța Vasilescu a câștigat un nou mandat de...

ȘTIRI GdS