33.6 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFlorin Piersic, mesaj din spital: „Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”

Florin Piersic, mesaj din spital: „Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”

Actorul Florin Piersic a transmis luni din spital, un mesaj către public: „Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”.

Este primul mesaj transmis de când se află internat. „Vă dau o veste: sunt viu şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc” scrie Florin Piersic în mesajul său. Actorul înșiră apoi medicii care l-au tratat pe care îi numește „eroii mei”. Printre cei enumerați: Raed Arafat, Streinu Cercel și Adrian Marinescu.

Acesta din urmă – director medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş – spunea că actorul pare nerăbdător să se întoarcă pe scenă.

„Mi-a zis: «vreau să ajung mai repede pe scenă». Veștile sunt bune, evoluția continuă să fie bună. E adevărat că facem pași mărunți. Era încântat că a spus că toată lumea îl vizitează și mi-a zis: «vreau să ajung mai repede pe scenă». Și i-am spus: da, cu siguranță veți ajunge, cu puțină răbdare”, a declarat medicul Adrian Marinescu.

„Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”, și-a încheiat Florin Piersic mesajul.

Actorul se află de mai multe zile în Spitalul Foişor, după ce anterior a fost internat la Institutul Matei Balş şi Institutul Inimii din Cluj Napoca. Acesta se confruntă cu mai multe probleme medicale, dar starea sa de sănătate se ameliorează uşor, după cum au anunţat luni reprezentanţii Spitalului Foişor.

Citește și: Vâlcea: Incendiu casă de locuit în localitatea Berbești

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS