25.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportAtletii gorjeni s-au autodepasit

Atletii gorjeni s-au autodepasit

Patru medalii au cistigat sportivii de la CS Pandurii Tirgu Jiu la Campionatele Nationale de atletism pentru seniori, tineret si juniori I, care au avut loc la sfirsitul saptaminii, la Bucuresti, pe stadionul „Lia Manoliu“. Letitia Stroia a obtinut doua medalii, ambele de bronz, la tineret, in probele de 10.000 m si 5.000 m. Celelalte doua medalii au fost cistigate in proba de 3.000 m obstacole de catre Roxana Licara si Florin Popescu, cei doi clasindu-se pe locul doi la categoria juniori I.

Clubul din Tirgu Jiu a participat la competitie cu atleti foarte tineri, majoritatea fiind juniori III, dar care s-au autodepasit, stabilind recorduri personale care ii dau ca favoriti la Campionatele Nationale rezervate sportivilor de virsta lor. Larisa Stamatoiu, Gabi Neacsu, Simina Covrig si-au imbunatatit timpii personali, dar nu s-au clasat pe locurile recompensate cu medalii.

Explicatia acestor performante ale tinerilor atleti a oferit-o antrenoarea Viorica Dima: „A fost o competitie de nivel mult mai mare decit cel al virstei lor, iar sportivii nostri, chiar daca au concurat cu adversari mai mari cu patru ani, au incercat sa tina ritmul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS