14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaine care îşi merită banii

Haine care îşi merită banii

Oamenii obişnuiţi nu îşi permit să îşi cumpere întotdeauna ce îşi doresc, însă, în ceea ce priveşte hainele şi accesoriile, există unele lucruri pentru care nu trebuie să vă zgârciţi

Atunci când mergeţi la cumpărături, aveţi de multe ori tendinţa de a face rabat de la calitate pentru a profita de oferte de preţuri avantajoase. În definitiv, cui nu i-ar plăcea să meargă acasă cu plasele pline de hăinuţe ieftine, chiar dacă nu sunt de cea mai bună calitate şi după câteva purtări nu vor mai putea fi îmbrăcate?! Poate fi o abordare înţeleaptă, mai ales în aceste vremuri tulburi de criză economică şi în cazul doamnelor şi domnişoarelor cărora le place să afişeze în fiecare zi o ţinută nouă. Numai că la achiziţionarea anumitor obiecte vestimentare şi accesorii situaţia se schimbă. Iată care sunt lucrurile în care merită să investiţi sume mai mari fără să vă pară rău de banii cheltuiţi.

Blugii

O pereche de blugi de calitate este mai bună şi mai valoroasă decât o duzină de jeanşi de calitate mai proastă. Merită deci să investiţi într-o pereche de pantaloni de calitate, a căror croială să vă avantajeze silueta, pentru că durata de viaţă a unor astfel de pantaloni este foarte mare. Deşi s-ar putea să aveţi inima strânsă atunci când plătiţi, gândiţi-vă că achiziţionându-i veţi putea purta mult timp o pereche de blugi care vă îmbracă perfect. Asta spre deosebire de blugii mai ieftini şi de calitate mai slabă, care se decolorează şi se uzează foarte uşor şi care, în plus, intră la apă. Cântăriţi bine şi alegeţi ce este mai avantajos pentru dumneavoastră: să aveţi o pereche sau două de blugi de cea mai bună calitate sau să purtaţi multe perechi de jeanşi de mâna a treia?

Lenjeria intimă

Femeilor le place lenjeria intimă şi, în general, doamnele şi domnişoarele consideră că niciodată nu poţi avea prea multe seturi de lenjerie. Această presupunere nu este chiar adevărată. În realitate, este mai înţelept să vă achiziţionaţi doar câteva seturi sau piese de calitate, din materiale naturale, în care să vă simţiţi şi să arătaţi nemaipomenit – în loc de zeci de piese care nu vă fac să vă simţiţi confortabil. Când vine vorba despre sutiene, trebuie să aveţi mare grijă să alegeţi mărimea potrivită şi să le cumpăraţi doar pe cele care oferă bustului susţinerea de care are nevoie. În ceea ce priveşte slipul, optaţi pentru lenjeria de bumbac, cu o croială care să respecte liniile naturale ale corpului. Calitatea conferă un confort special, care merită toţi banii.

Pantofii

În garderoba oricărei femei trebuie să existe cel puţin o pereche de pantofi negri clasici, care să fie potriviţi cu orice ţinută, iar aceşti pantofi trebuie să fie de cea mai bună calitate. Probabil că visaţi să aveţi o cameră plină cu pantofi, aşa cum avea personajul Carrie Bradshaw din serialul „Totul despre sex“, însă oricine are un cuvânt de spus în lumea modei susţine că este mai indicat să daţi banii pe o singură pereche de pantofi de calitate decât să cumpăraţi zece perechi de încălţăminte cu aceeaşi sumă. Aveţi în vedere că, graţie acestei investiţii, veţi avea o pereche de pantofi care nu se va demoda şi pe care o veţi putea purta mult timp.

Ceasul

Dacă sunteţi o femeie care ţine la aspectul său, nu este recomandat să vă zgârciţi atunci când vă cumpăraţi un ceas, căci acest accesoriu este considerat un indicator al statutului social. În plus, ceasurile ieftine (şi de calitate îndoielnică) se fac întotdeauna remarcate – fapt ce nu este întotdeauna de dorit. Dacă investiţi într-un ceas de calitate, veţi fi şic şi stilată în orice împrejurare, chiar şi atunci când sunteţi îmbrăcată simplu, cu o pereche de blugi şi tricou.
O colecţie impresionantă de ceasuri scumpe ar putea fi dorinţa oricui, dar dacă nu vă permiteţi aşa ceva, atunci cumpăraţi doar unul de calitate şi purtaţi-l cu mândrie.

Geanta

O geantă de foarte bună calitate este mai preţioasă decât zece poşete de calitate inferioară. Pentru că noţiunea de calitate implică şi preţuri mai mari, geanta scumpă pe care o cumpăraţi trebuie să se potrivească perfect cu mai tot ce purtaţi şi trebuie să fie suficient de durabilă încât să „ţină“ câteva sezoane.
În acest an se poartă genţile fie din blană naturală sau eco, fie din material textil, cu cadru, lanţuri aurite, cu clape sau curele.
Este foarte important ca aceste genţi să aibă grafică animal print, care se poate asorta cu o eşarfă adecvată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII