15.6 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiovean, reținut pentru distrugere și încălcarea ordinului de protecție

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru distrugere și încălcarea ordinului de protecție

-

Un craiovean bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție a fost reținut, ieri, de polițiști.

Polițiști din cadrul Secţiei 3 Craiova l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 35 de ani. Acesta este bănuit de comiterea a 3 infracţiuni de distrugere şi 3 infracţiuni de încălcarea ordinului de protecţie.

În noaptea de 22/23 aprilie, bărbatul ar fi rupt şi sustras două stergătoare auto de la un autoturism ce aparţine unei femei, de 35 de ani. Autoturismul era parcat pe strada Nanterre, din Craiova.

Pe 8/9 mai, ar fi procedat similar. Pe 11 mai, ar fi înțepat anvelopele spate și ar fi zgâriat aripa stânga spate de la autoturismul femeii.

Bărbatul este cercetat de poliţişti pentru comiterea a 3 infracţiuni de încălcarea ordinului de protecţie. Pe 19 februarie şi 5 aprilie, instanţa de judecată a emis ordine de protecţie. Bărbatul avea interdicţia de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de femeie, de locul de muncă şi de locuinţa acesteia, dar şi de a comunica în orice fel cu aceasta.

Ieri, poliţiştii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele deținute de bărbat. Bărbatul a fost depistat şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

El a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Angajații de la Arhivele Naționale Dolj, protestează în fața instituției

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vreme mai caldă decât normalul perioadei în următoarele patru...

Vreme mai caldă decât normalul perioadei în următoarele patru...

ȘTIRI GdS