29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer prins la volan cu alcoolemie de 2,59 în sânge, deși fusese condamnat pentru fapte similare

Șofer prins la volan cu alcoolemie de 2,59 în sânge, deși fusese condamnat pentru fapte similare

Un şofer a fost prins la volan cu alcoolemie de 2,59 în sânge, după ce a făcut accident. Bărbatul fusese condamnat cu suspendare pentru că mai fusese prins conducând sub influența alcooluluifapte similare. Acum a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbat este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

”La data de 16.05.2024, în jurul orei 12.30, inculpatul C.A. care, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autoturism marca Daewoo Kalos pe DN 22 – E 87, pe ruta Tulcea – Cataloi, însă, la scurt timp după ieşirea din municipiul Tulcea, inculpatul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă şi intrat în coliziune cu mal de pământ”, au anunţat procurorii. 

Poliţiştii au stabilit  că bărbatul are permis de conducere valabil, redobândit în 2023. Permisul anterior îi fusese anulat în urma unei condamnări la închisoare pentru fapte similare, executarea pedepsei fiind suspendată. 

Bărbatul a fost testat pentru consum de alcool şi avea o concentraţie de 2,59% alcool pur în sânge.

Judecătoria Tulcea a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Guvernul pune la dispoziția românilor o platformă pe care se pot raporta dezinformările și manipulările online

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS